Neler Yeni

Logitech almamak pişmanlıktır*

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Hamza Ziya Üstün
Lucitikin müşteri hizmetlerini nasıldır bilmem ama bazı ürünleri gerçekten dandik. Klavye mouselarında(kendim kullandığım klavye ve başkalarının mouselarında) çift tıklama sorunu olduğu oluyor ha değiştirirler tamir ederler orası ayrı. Belki tüm modellerinde değildir ama vaka çok. Kesinlikle ilk tercih edeceğim marka değil.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende logitech g512 klavye aldım tuşları bozuldu garantiye yolladım sıfırı ile değiştirdiler, yeni gelen klavyenin tuşlarında boyalar çok kısa sürede soyuldu, tekrar yolladım garantiye soyulan tuşları değiştirip yolladılar, sonradan tüm tuşlar soyulmaya başladı habire garantiye yollamam lazım galiba :D sinir oldum asus aldım kafam rahat şuan
Bende de 512 var bu zamana kadar hep bilek destekli klavye kullandığım için buna alışamamıştım. Logitech'e G513ün bilek desteğini nereden satın alabileceğimi sordum gerek yok biz hediye gönderelim dediler ve gönderdiler 😄

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Ben de benzer bir durum yaşamıştım. Bana vermediler, hatta böyle bir hizmetlerinin olmadığını söyleyerek başlarından savdılar. Benzer yorumları çok gördüm ama başa gelince çok farklı şeyler tecrübe ettim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Okuması olmayan bir varlık daha israf olmasın kullanın şu gözünüzü başka bir yerinizle okumayın
Başlık değiştirildi. Kabak gibi clickbait yapsa böyle bir muhabbet dönmezdi.

NespaY

80+ Silver
Konunun birisine içeriğini okumadan mesaj attığım için geri kalan 10.670 mesaj bir şey ifade etmemiş oluyor, aynen.

Çok incelemeye meraklıysan buyur hepsini tek tek incele.
R nedir nasıl yapılır örneği bu varlıkta saklı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

kaya47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf
Başlık değiştirildi. Kabak gibi clickbait yapsa böyle bir muhabbet dönmezdi

Başlık değiştirildi. Kabak gibi clickbait yapsa böyle bir muhabbet dönmezdi.
Ben *kinaye* yaptım. Sizin bahsettiğiniz şeyden yapmadım. Başlığın öyle olmasını isteseydim, yapardım. Forum yönetim kalitenizi de görmüş olduk. Allah'tan Abdullah hala işinin başında

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Logitech sağlam markadır.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
R nedir nasıl yapılır örneği bu varlıkta saklı.
R falan yapmadım. Hala yorumum "eski" konu başlığına göre duruyor. Lafımın arkasındayım ?
Arkadaş konu başlığına "Logitech Pişmanlıktır" yazdığı için büyük bir yanlış anlaşılmaya sebep oluyor, üyelerin açıklamayı okumadan başlığa göre yargılaması normal çünkü günde defalarca bu tarz konular açılıyor.

yckutay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Can Kutay DEMİR
Instagram
@yckutay
Steam
yckutay
Twitter
yckutay
Çok da abartmamak lazım. Rampage marka oyuncu koltuğu satın aldım nisan 2022 tarihinde. Koltuk ufak ufak sallanıyor hissi veriyordu. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp koltuğun amortisörünün sallantı yaptığını belirttim. Ürünü aldığım tarihi yaklaşık olarak söyledim. Garanti belgesini dahi sormadan adres bilgilerimi isteyip adıma ücretsiz bir şekilde yeni amortisörü kargoladılar. Yeni amortisörü taktım ve sorunsuz kullanıma devam ediyorum.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
locitik

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Deniz
bende 1 buçuk logitech kullanıyorum ve çok memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,592
Üyeler
159,359
Son üye
fragaria
Top Bottom