Knispel 80+ Bronze Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1,234 23 Aralık 2024 #1 Merhabalar War Thunder sim modu için bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz iş görür mü yoksa daha üst modellere mi bakmalıyım?
Merhabalar War Thunder sim modu için bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz iş görür mü yoksa daha üst modellere mi bakmalıyım?
sigmaboy1 80+ Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 42 23 Aralık 2024 #2 war thunderda en iyisi mouse ile oynamak öbür türlü aim almak çok zor Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Aralık 2024 ha ama yok benim gibi flight sim oynayacaksan alabilirsin ama war thunder için tavsiye etmem
war thunderda en iyisi mouse ile oynamak öbür türlü aim almak çok zor Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Aralık 2024 ha ama yok benim gibi flight sim oynayacaksan alabilirsin ama war thunder için tavsiye etmem
Knispel 80+ Bronze Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1,234 24 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sigmaboy1 yazmış: war thunderda en iyisi mouse ile oynamak öbür türlü aim almak çok zor Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Aralık 2024 ha ama yok benim gibi flight sim oynayacaksan alabilirsin ama war thunder için tavsiye etmem Devamı için tıklayın... Warthunder'da simülasyon modu var onda mouse ile oynanmıyor mecburen joystick gerekiyor o yüzden sordum.
sigmaboy1 yazmış: war thunderda en iyisi mouse ile oynamak öbür türlü aim almak çok zor Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Aralık 2024 ha ama yok benim gibi flight sim oynayacaksan alabilirsin ama war thunder için tavsiye etmem Devamı için tıklayın... Warthunder'da simülasyon modu var onda mouse ile oynanmıyor mecburen joystick gerekiyor o yüzden sordum.