Yardım Logitech F710 mu(450TL) Monster Pusat Pro Bluetooth mu(509TL) Masaüstü Pc

Logitech F710 vs Monster Pusat Pro Bluetooth

• Logitech F710 Pilli

• Monster Pusat Şarjlı

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Akanzaii06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Bütçe
500
Lütfen gerekçeleri ile artısı ve eksisi ile belirtirseniz çok memnun olurum. Bilgisayarım masaüstü ve Bluetooth yok ek bilgi. F710 pilli... Monster şarjlı... Uzun vadede hangisi mantıklı fiyat performans ve kalite akıyor?

Ekler

• Screenshot_2022-06-23-00-15-27-875_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-23-00-15-27-875_com.android.chrome.jpg
    579.7 KB · Hit: 45
  • IMG_20220623_001445.jpg
    IMG_20220623_001445.jpg
    237.3 KB · Hit: 56
İkisinide kullanmadım ama edindiğim bilgilere göre F710 daha iyi diye düşünüyorum.

f710 kesinlikle. Monster gamepad almıştım geçen sene, iade ettim aynı gün.şansıma indirim olmuştu dualshock4v2 almıştım 450tlye.

EKSİLER
analoglardan gelen yay sesi
analog hassasiyeti rezil
tetik tuşlarında basma ayarı yok denecek kadar az.(f1 2020 oynarken kullanmıştım basıyorum basıyorum gaz yemiyor. sonra bi anda %70 den gaz yiyor araç)
tutuşu pek rahat değil
malzeme kalitesi :D

ATILAR:
Mouse modu
telefon desteği

F710 hiç kullanmadım ama çevremde kullananlar memnun. Şarj edilebilir pil alıp kullanırsan memnun kalırsın diye düşünüyorum.

El alışkanlığına da bağlı bir durum. Elim xbox gamepade alıştığı için monsterı seçerdim. Bunun dışında 500 civarlarında 8. nesil xbox gamepadleri bulunuyordu. Temizine denk gelirsen ikisinden de kat kat üst olacağını düşünüyorum.

Şuan xbox kolu kullanıyorum aynı şekil ikinci elden aldım. Destekelemediği platform yok diye biliyorum. Ama hem pil hemde usb dongle alacağını düşünürsek yine monster almak mantıklı geliyor. Piller çok pahalı.

Şu anda f710 kullanıyorum ancak pusat pro yu hiç kullanmadım. F710 'u eline aldığında kaliteli hissettiriyor düğmelerin basma hissiyatı vs. gayet iyi. Eksi yönlerinden bahsedecek olursam d pad 'i diğer düğmeler gibi kaliteli hissettirmiyor ayrıca f710 eski bir ürün olduğu için bağlantı sorunlarıyla karşılaşabilirsin(ben karşılaştığım sorunları rahatça çözdüm). Ayrıca benim kişisel görüşüm olarak bataryanın bir süre sonra performansı azaldığı için pilli kontrolcüler daha iyi bir seçenek olacaktır.

F710u kullanıyorum memnunum şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama sıfır fiyatı çok pahalı ikinci el temiz 200 civarına bulursun diye düşünüyorum.

Monster kötü değil ama bu fiyat çok. İkinci el Xbox Gamepad daha mantıklı.

f710 kesinlikle. Monster gamepad almıştım geçen sene, iade ettim aynı gün.şansıma indirim olmuştu dualshock4v2 almıştım 450tlye.

EKSİLER
analog hassasiyeti rezil
tetik tuşlarında basma ayarı yok denecek kadar az.(f1 2020 oynarken kullanmıştım basıyorum basıyorum gaz yemiyor. sonra bi anda %70 den gaz yiyor araç)
tutuşu pek rahat değil

ATILAR:
Mouse modu
telefon desteği

F710 hiç kullanmadım ama çevremde kullananlar memnun. Şarj edilebilir pil alıp kullanırsan memnun kalırsın diye düşünüyorum.
Dualshock nerden aldınız şuan orijinali nerden bulabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EKSİLER
analog hassasiyeti rezil
tutuşu pek rahat değil

ATILAR:
Mouse modu
telefon desteği

Şarjlı pili gamepad e takarak mi şarj edebiliriz yoksa şarjlı pilleri başka bı cihazı mi var onda mi şarj edip kullanabilecez bocam

Şarjlı pili gamepad e takarak mi şarj edebiliriz yoksa şarjlı pilleri başka bı cihazı mi var onda mi şarj edip kullanabilecez bocam
gamepadı Turkcell pasajdan almıştım o dönem ne indirimi vardı bilmiyorum ama medimarktta falanda 450 liraya düşmüştü. şansıma denk geldi aldım. sonra geri yükseldi fiyat.

Pilleri ayrı bir cihazla şarj etmen gerek.

Evet uzun süreden beri 2.el almış olduğum Monster Pusat Pro Wireless ürünü kullanmaktayım ve oldukça memnunum. +

F710 almaktansa 2.el olarak bunu alın daha iyidir.

Yukarda arkadaş sorunlardan bahsetmiş açıklayayım. Pusat Pro Wireless modelinde hem tetik ayarı var hem de analog yay sesi yok. Hassasiyet olarak biraz tırt F310'a göre kendisi ancak wireless anlamında oldukça başarılı. Titreşimi var, tetik hassasiyeti var, tuş basım hissiyatı gayet iyi. F710 çok ağır bu kararında.

O attığınız ürün wireless değil yani bilgisayarda adam akıllı sonuç alamayacaksınız o telefon için olan bluetooth modeli almayın aldırtmayın.

Şarjı gayet iyi bir süre boyunca gidiyor, Dongle gördüğü sürece daha doğrusu çok ters olmadığı sürece kesinti olmuyor ama dark souls gibi oyunlarda takın kablosuyla oynayın.

Eksi yanı usb takılı olmadan kablosu ile oynayamıyor oluşunuz.

Wireless olan modeli.

Arkadaşlar en uygun fiyat ararken amazondan yanlışlıkla satın aldım 400 TL ye Logitech f710 u 3D güvenlik kodu sormadan direk çekti. Kart kayitliydi ama ben anlamadım bu işi.

Şaka gibi nasip Logitech miş demek

İkisinide kullanmadım ama edindiğim bilgilere göre F710 daha iyi diye düşünüyorum.

EKSİLER
analog hassasiyeti rezil
tutuşu pek rahat değil

ATILAR:
Mouse modu
telefon desteği

El alışkanlığına da bağlı bir durum. Elim xbox gamepade alıştığı için monsterı seçerdim. Bunun dışında 500 civarlarında 8. nesil xbox gamepadleri bulunuyordu. Temizine denk gelirsen ikisinden de kat kat üst olacağını düşünüyorum.

Şuan xbox kolu kullanıyorum aynı şekil ikinci elden aldım. Destekelemediği platform yok diye biliyorum. Ama hem pil hemde usb dongle alacağını düşünürsek yine monster almak mantıklı geliyor. Piller çok pahalı.

Şu anda f710 kullanıyorum ancak pusat pro yu hiç kullanmadım. F710 'u eline aldığında kaliteli hissettiriyor düğmelerin basma hissiyatı vs. gayet iyi. Eksi yönlerinden bahsedecek olursam d pad 'i diğer düğmeler gibi kaliteli hissettirmiyor ayrıca f710 eski bir ürün olduğu için bağlantı sorunlarıyla karşılaşabilirsin(ben karşılaştığım sorunları rahatça çözdüm). Ayrıca benim kişisel görüşüm olarak bataryanın bir süre sonra performansı azaldığı için pilli kontrolcüler daha iyi bir seçenek olacaktır.

F710u kullanıyorum memnunum şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama sıfır fiyatı çok pahalı ikinci el temiz 200 civarına bulursun diye düşünüyorum.

Monster kötü değil ama bu fiyat çok. İkinci el Xbox Gamepad daha mantıklı.

gamepadı Turkcell pasajdan almıştım o dönem ne indirimi vardı bilmiyorum ama medimarktta falanda 450 liraya düşmüştü. şansıma denk geldi aldım. sonra geri yükseldi fiyat.

Pilleri ayrı bir cihazla şarj etmen gerek.

Evet uzun süreden beri 2.el almış olduğum Monster Pusat Pro Wireless ürünü kullanmaktayım ve oldukça memnunum. +

F710 almaktansa 2.el olarak bunu alın daha iyidir.

Yukarda arkadaş sorunlardan bahsetmiş açıklayayım. Pusat Pro Wireless modelinde hem tetik ayarı var hem de analog yay sesi yok. Hassasiyet olarak biraz tırt F310'a göre kendisi ancak wireless anlamında oldukça başarılı. Titreşimi var, tetik hassasiyeti var, tuş basım hissiyatı gayet iyi. F710 çok ağır bu kararında.

O attığınız ürün wireless değil yani bilgisayarda adam akıllı sonuç alamayacaksınız o telefon için olan bluetooth modeli almayın aldırtmayın.

Şarjı gayet iyi bir süre boyunca gidiyor, Dongle gördüğü sürece daha doğrusu çok ters olmadığı sürece kesinti olmuyor ama dark souls gibi oyunlarda takın kablosuyla oynayın.

Eksi yanı usb takılı olmadan kablosu ile oynayamıyor oluşunuz.

Wireless olan modeli.
Şaka maka aldık ya. Allah'tan sepette. Başka bir şey yoktu. 6 ay vadesiz taksit oluyordu bide o olsaydı çok iyi olurdu tek çekim oldu

Ekler

• Screenshot_2022-06-23-02-00-09-384_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2022-06-23-02-00-09-384_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    324.6 KB · Hit: 34
  • Screenshot_2022-06-23-01-29-36-307_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2022-06-23-01-29-36-307_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    354.8 KB · Hit: 32
  • Screenshot_2022-06-23-01-23-25-897_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2022-06-23-01-23-25-897_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    479.6 KB · Hit: 34
  • Screenshot_2022-06-22-23-48-15-168_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2022-06-22-23-48-15-168_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    541.3 KB · Hit: 39
Son düzenleme:
Arkadaşlar en uygun fiyat ararken amazondan yanlışlıkla satın aldım 400 TL ye Logitech f710 u 3D güvenlik kodu sormadan direk çekti. Kart kayitliydi ama ben anlamadım bu işi.

400 çok iyi fiyat 4 ay önce 470 e aldım çok memnunum. Kopma yapmaması için kabloya tak usb alıcısını

Ekler

• IMG_20220330_131511.jpg
    IMG_20220330_131511.jpg
    1.8 MB · Hit: 31
  • Screenshot_2022-06-23-02-21-56-498_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-23-02-21-56-498_com.miui.gallery.jpg
    430.4 KB · Hit: 39

Şaka maka aldık ya. Allah'tan sepette. Başka bir şey yoktu. 6 ay vadesiz taksit oluyordu bide o olsaydı çok iyi olurdu tek çekim oldu
Hayırlı olsun f710 mantıklı olandı zaten

Geri