Bilmiyorum, babam biraz dikkatli bu şeylerde. Zaten Android TV'ye aldığını söylüyor. Belki de satar bilemem. Ben de sakarım biraz. Ama çakma gamepadin incelemesini yapabilirim.
Ben terleme yaşamıyorum. Kopma sorunu bende de vardı uzatma kablosu ile alıcıyı masamın üstüne alınca düzeldi. Aşağıda olunca iyi çekmiyor bende nedense. 3 metre uzakta koltuktan oyun oynayabiliyorum bağlantı sorunu yaşamadan. Titreşimi pek iyi değildi duracell takınca titreşimi de güçlendi. Tasarımı resimlerde kötü gözüküyor fakat ben beğendim. Bende de 2 tane var
Ben terleme yaşamıyorum. Kopma sorunu bende de vardı uzatma kablosu ile alıcıyı masamın üstüne alınca düzeldi. Titreşimi pek iyi değildi duracell takınca titreşimi de güçlendi. Tasarımı resimlerde kötü gözüküyor fakat ben beğendim. Bende de 2 tane var
Tasarımı bayağı eski bir tasarım 10 yıllık falan bu gamepad. Ama kalite akıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar ben de bu gamepadı 2 haftadır kullanıyorum. LT ve RT tuşları biraz sert. Ama gün geçtikçe alışıyorsunuz sorun olmuyor. Büyük eller için ideal boyutta. Bunları da ben ekleyeyim.
+ları
-rahat
-pili uzun süre dayanıyor
-tetik tuşları mekanik mesela yarım basarsak araba yavaş gidiyor tam basarsak hızlanıyor
-tuttuğumuz yer ele hoş bir his veriyor(en azından bana verdi)
-içinde pillerin yanında nano alıcıyı koymak için bir bölme var
-uzatma kablosu çıkıyor ve böylece pcniz uzaksa veya önüne gelen cisimlerden dolayı kopma oluyorsa uzatma sayesinde olmuyor
-tak çalıştır olarak kullandım herhangi bir driver kurmadım -leri -kopma sorunu ara sıra olsada olduğunda çok gıcık olabiliyor hiç yaşamayanlarda varmış ama(edit pc yerde olduğu içinmiş uzatma kablosuyla çözdüm kopma olmuyor
-eli azda olsa terletiyor ama alıştım
uyumlu olduğu cihazlar;pc Win XP, Vista, 7 macosta çalışır mı bilmiyorum ps3de çalıştığını söyleyenler var ama bilmiyorum ek olarak linux ve raspberryde (her ne kadar linux olsa da arm tabanlı olduğu için ayrıca belirtmek istedim) çalışıyor dendi ama kullanmadığım için bir bilgim yok
ilk incelemem hatam varsa özür dilerim sorunuz varsa sorabilirsiniz
+ları
-rahat
-pili uzun süre dayanıyor
-tetik tuşları mekanik mesela yarım basarsak araba yavaş gidiyor tam basarsak hızlanıyor
-tuttuğumuz yer ele hoş bir his veriyor(en azından bana verdi)
-içinde pillerin yanında nano alıcıyı koymak için bir bölme var
-uzatma kablosu çıkıyor ve böylece pcniz uzaksa veya önüne gelen cisimlerden dolayı kopma oluyorsa uzatma sayesinde olmuyor
-tak çalıştır olarak kullandım herhangi bir driver kurmadım -leri -kopma sorunu ara sıra olsada olduğunda çok gıcık olabiliyor hiç yaşamayanlarda varmış ama(edit pc yerde olduğu içinmiş uzatma kablosuyla çözdüm kopma olmuyor
-eli azda olsa terletiyor ama alıştım
uyumlu olduğu cihazlar;pc Win XP, Vista, 7 macosta çalışır mı bilmiyorum ps3de çalıştığını söyleyenler var ama bilmiyorum ek olarak linux ve raspberryde (her ne kadar linux olsa da arm tabanlı olduğu için ayrıca belirtmek istedim) çalışıyor dendi ama kullanmadığım için bir bilgim yok
ilk incelemem hatam varsa özür dilerim sorunuz varsa sorabilirsiniz
7 yıldır kullanıyorum ben de sanırım bu gamepad'i. Gayet güzel ürün. Arka taraftaki kauçuk gibi olan kısım kirlenebiliyor ama. Su ile veya başka bir şeyle temizlemeyin. Kötü kötü oluyor. Ben temizledim daha kötü oldu sonra onu da temizlemeye çalıştım alkolle manyak kötü oldu Bağlantı sorunu yaşamadım ben. Zamanında 150 lira mı 200 lira mı ne o fiyata almıştım sanırım.