Neler Yeni

İnceleme Logitech F710 Wireless Gamepad inceleme

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
neden izin vermiyorlar,ufak bir inceleme güzel olabilir
Bilmiyorum, babam biraz dikkatli bu şeylerde. Zaten Android TV'ye aldığını söylüyor. Belki de satar bilemem. Ben de sakarım biraz. Ama çakma gamepadin incelemesini yapabilirim.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Ben terleme yaşamıyorum. Kopma sorunu bende de vardı uzatma kablosu ile alıcıyı masamın üstüne alınca düzeldi. Aşağıda olunca iyi çekmiyor bende nedense. 3 metre uzakta koltuktan oyun oynayabiliyorum bağlantı sorunu yaşamadan. Titreşimi pek iyi değildi duracell takınca titreşimi de güçlendi. Tasarımı resimlerde kötü gözüküyor fakat ben beğendim. Bende de 2 tane var

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben terleme yaşamıyorum. Kopma sorunu bende de vardı uzatma kablosu ile alıcıyı masamın üstüne alınca düzeldi. Titreşimi pek iyi değildi duracell takınca titreşimi de güçlendi. Tasarımı resimlerde kötü gözüküyor fakat ben beğendim. Bende de 2 tane var
Tasarımsal olarak evet pek iyi görünmediğini söyleyebilirim, ama işlev olsun, ergonomisi olsun, on numara gamepad.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Tasarımsal olarak evet pek iyi görünmediğini söyleyebilirim, ama işlev olsun, ergonomisi olsun, on numara gamepad.
Bende kullanıyorum ağır gamepad ve analoglar çok sertti oynadıkça yumuşadı başlarda çok ağrı yapıyordu 10 nuöara diyemem ama 7 derim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Tasarımı bayağı eski bir tasarım 10 yıllık falan bu gamepad. Ama kalite akıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ben de bu gamepadı 2 haftadır kullanıyorum. LT ve RT tuşları biraz sert. Ama gün geçtikçe alışıyorsunuz sorun olmuyor. Büyük eller için ideal boyutta. Bunları da ben ekleyeyim.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
merhabalar bugün logitech f710 incelemesi yapıcam ilk incelemem olcak hatam varsa özür dilerim(okurken siyah temaya almanız daha iyi olabilir)
ben amazon üzerinden webdenaldan 350 TL'ye aldım ve 3 günde elime geçti
kullanalı 2-2.5 ay oluyor ve memnunum
Alıntıyı görüntüleiçinden garanti belgesi kullanma kılavuzu falan çıkıyor ve 2 adet duracel pille geliyor

+ları
-rahat
-pili uzun süre dayanıyor
-tetik tuşları mekanik mesela yarım basarsak araba yavaş gidiyor tam basarsak hızlanıyor
-tuttuğumuz yer ele hoş bir his veriyor(en azından bana verdi)
-içinde pillerin yanında nano alıcıyı koymak için bir bölme var
-uzatma kablosu çıkıyor ve böylece pcniz uzaksa veya önüne gelen cisimlerden dolayı kopma oluyorsa uzatma sayesinde olmuyor
-tak çalıştır olarak kullandım herhangi bir driver kurmadım
-leri
-kopma sorunu ara sıra olsada olduğunda çok gıcık olabiliyor hiç yaşamayanlarda varmış ama(edit pc yerde olduğu içinmiş uzatma kablosuyla çözdüm kopma olmuyor
-eli azda olsa terletiyor ama alıştım

uyumlu olduğu cihazlar;pc Win XP, Vista, 7 macosta çalışır mı bilmiyorum ps3de çalıştığını söyleyenler var ama bilmiyorum ek olarak linux ve raspberryde (her ne kadar linux olsa da arm tabanlı olduğu için ayrıca belirtmek istedim) çalışıyor dendi ama kullanmadığım için bir bilgim yok

ilk incelemem hatam varsa özür dilerim sorunuz varsa sorabilirsiniz
valla çok kullanan var gamepad'i ama cidden cok cirkin gözüküyor 400 tl yi böyle çirkin bir şeye veresim gelmiyor içimden

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
O kadar kötü durmuyor hatta retro havası gibi bir şey katıyor lakin çok güzel gamepad
bunu almak yerine 2. el xbox one gamepad'İ almak daha mantıklı geliyor bana ama eline saglık güzel inceleme

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
merhabalar bugün logitech f710 incelemesi yapıcam ilk incelemem olcak hatam varsa özür dilerim(okurken siyah temaya almanız daha iyi olabilir)
ben amazon üzerinden webdenaldan 350 TL'ye aldım ve 3 günde elime geçti
kullanalı 2-2.5 ay oluyor ve memnunum
Alıntıyı görüntüleiçinden garanti belgesi kullanma kılavuzu falan çıkıyor ve 2 adet duracel pille geliyor

+ları
-rahat
-pili uzun süre dayanıyor
-tetik tuşları mekanik mesela yarım basarsak araba yavaş gidiyor tam basarsak hızlanıyor
-tuttuğumuz yer ele hoş bir his veriyor(en azından bana verdi)
-içinde pillerin yanında nano alıcıyı koymak için bir bölme var
-uzatma kablosu çıkıyor ve böylece pcniz uzaksa veya önüne gelen cisimlerden dolayı kopma oluyorsa uzatma sayesinde olmuyor
-tak çalıştır olarak kullandım herhangi bir driver kurmadım
-leri
-kopma sorunu ara sıra olsada olduğunda çok gıcık olabiliyor hiç yaşamayanlarda varmış ama(edit pc yerde olduğu içinmiş uzatma kablosuyla çözdüm kopma olmuyor
-eli azda olsa terletiyor ama alıştım

uyumlu olduğu cihazlar;pc Win XP, Vista, 7 macosta çalışır mı bilmiyorum ps3de çalıştığını söyleyenler var ama bilmiyorum ek olarak linux ve raspberryde (her ne kadar linux olsa da arm tabanlı olduğu için ayrıca belirtmek istedim) çalışıyor dendi ama kullanmadığım için bir bilgim yok

ilk incelemem hatam varsa özür dilerim sorunuz varsa sorabilirsiniz
Hocam arkadaki tuşlar galiba kademeliymiş onları kademesiz kullanabiliyormuyuz?

Fordon Greeman

80+ Bronze
7 yıldır kullanıyorum ben de sanırım bu gamepad'i. Gayet güzel ürün. Arka taraftaki kauçuk gibi olan kısım kirlenebiliyor ama. Su ile veya başka bir şeyle temizlemeyin. Kötü kötü oluyor. Ben temizledim daha kötü oldu sonra onu da temizlemeye çalıştım alkolle manyak kötü oldu :D Bağlantı sorunu yaşamadım ben. Zamanında 150 lira mı 200 lira mı ne o fiyata almıştım sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,524
Üyeler
163,672
Son üye
HexfeT
Top Bottom