İnceleme Logitech F710 Wireless Gamepad inceleme

Ariseks

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,669
merhabalar bugün logitech f710 incelemesi yapıcam ilk incelemem olcak hatam varsa özür dilerim(okurken siyah temaya almanız daha iyi olabilir)
ben amazon üzerinden webdenaldan 350 TL'ye aldım ve 3 günde elime geçti
kullanalı 2-2.5 ay oluyor ve memnunum
WhatsApp Image 2021-04-21 at 12.40.56.jpegiçinden garanti belgesi kullanma kılavuzu falan çıkıyor ve 2 adet duracel pille geliyor
WhatsApp Image 2021-04-21 at 12.40.56 (1).jpegWhatsApp Image 2021-04-21 at 12.40.57 (1).jpegWhatsApp Image 2021-04-21 at 12.40.57.jpeg

+ları
-rahat
-pili uzun süre dayanıyor
-tetik tuşları mekanik mesela yarım basarsak araba yavaş gidiyor tam basarsak hızlanıyor
-tuttuğumuz yer ele hoş bir his veriyor(en azından bana verdi)
-içinde pillerin yanında nano alıcıyı koymak için bir bölme var
-uzatma kablosu çıkıyor ve böylece pcniz uzaksa veya önüne gelen cisimlerden dolayı kopma oluyorsa uzatma sayesinde olmuyor
-tak çalıştır olarak kullandım herhangi bir driver kurmadım
-leri
-kopma sorunu ara sıra olsada olduğunda çok gıcık olabiliyor hiç yaşamayanlarda varmış ama(edit pc yerde olduğu içinmiş uzatma kablosuyla çözdüm kopma olmuyor
-eli azda olsa terletiyor ama alıştım

uyumlu olduğu cihazlar;pc Win XP, Vista, 7 macosta çalışır mı bilmiyorum ps3de çalıştığını söyleyenler var ama bilmiyorum ek olarak linux ve raspberryde (her ne kadar linux olsa da arm tabanlı olduğu için ayrıca belirtmek istedim) çalışıyor dendi ama kullanmadığım için bir bilgim yok

ilk incelemem hatam varsa özür dilerim sorunuz varsa sorabilirsiniz

Son düzenleme:
merhabalar bugün logitech f710 incelemesi yapıcam ilk incelemem olcak hatam varsa özür dilerim(okurken siyah temaya almanız daha iyi olabilir)
Alıntıyı görüntüleiçinden garanti belgesi kullanma kılavuzu falan çıkıyor ve 2 adet duracel pille geliyor

+ları
-rahat
-tetik tuşları mekanik mesela yarım basarsak araba yavaş gidiyor tam basarsak hızlanıyor
-uzatma kablosu çıkıyor ve böylece pcniz uzaksa veya önüne gelen cisimlerden dolayı kopma oluyorsa uzatma sayesinde olmuyor
-leri
-kopma sorunu ara sıra olsada olduğunda çok gıcık olabiliyor hiç yaşamayanlarda varmış ama

uyumlu olduğu cihazlar;pc Win XP, Vista, 7 macosta çalışır mı bilmiyorum ps3de çalıştığını söyleyenler var ama bilmiyorum

elinize oturdumu terlemeye ne kadarda alıştınız ? elinize sağlık

inceleme hakkında yorumunuz yok mu?

Şekli çok çirkin ya 🤢

Alıntıyı görüntüleiçinden garanti belgesi kullanma kılavuzu falan çıkıyor ve 2 adet duracel pille geliyor

+ları
-rahat
-leri
-kopma sorunu ara sıra olsada olduğunda çok gıcık olabiliyor hiç yaşamayanlarda varmış ama

uyumlu olduğu cihazlar;pc Win XP, Vista, 7 macosta çalışır mı bilmiyorum ps3de çalıştığını söyleyenler var ama bilmiyorum

Görünüşü kötü geldi ya.

Elinize sağlık, on numara olmuş. Biz de Aliexpress üzerinden satın aldık aynısını, ama peder kullanmama izin vermiyor. :( Çakma bir gamepad var, arada PES falan atıyorum onunla. İsterseniz ufak bir incelemesini yapabilirim.

Görünüşü oyuncak gibi kötü

Elinize sağlık, on numara olmuş. Biz de Aliexpress üzerinden satın aldık aynısını, ama peder kullanmama izin vermiyor. :( Çakma bir gamepad var, arada PES falan atıyorum onunla. İsterseniz ufak bir incelemesini yapabilirim.
neden izin vermiyorlar,ufak bir inceleme güzel olabilir
Görünüşü oyuncak gibi kötü
evet öyle ama diğer gamepadlere göre biraz daha ağır ps4 ps3 hem malzeme kalitesi güzel olduğu için oyuncak gibi hissettirmiyor

Geri