- Reaksiyon skoru
- 14,669
- Konu Sahibi Konu Sahibi
TeşekkürlerBen bu incelemeyi neden yeni gördüm.Çok güzel inceleme olmuş hocam, elinize sağlık.
TeşekkürlerBen bu incelemeyi neden yeni gördüm.Çok güzel inceleme olmuş hocam, elinize sağlık.
Hocam uzatma kablosunu kasayla neye bağlıyorsunuz?Bilmiyorum hocam onu
Direkt USB girişine takıyorum hocamHocam uzatma kablosunu kasayla neye bağlıyorsunuz?
Hocam görsel ekleme şansınız var mı ben bir türlü anlayamadım nereye takıldığınıDirekt USB girişine takıyorum hocam
Hocam görsel ekleme şansınız var mı ben bir türlü anlayamadım nereye takıldığını![]()
Ben mini adaptörü kasanın üst kısmındaki USB girişine taksam da çalışır demiAlıntıyı görüntüle
Hocam bu uzatma kablosunun 2 ucu gördüğünüz gibi benim gamepadin alıcısı takılı diğer ucuda buraya takıyorumAlıntıyı görüntüle
USB girişine takıyoruz diğer ucu
Evet hocam uzatma kullanmadanda kullanabilirsiniz benim kasam aşağıda kopmalar olabiliyordu o yüzden uzatmayı kullanıyorumBen mini adaptörü kasanın üst kısmındaki USB girişine taksam da çalışır demi
Benimki de aşağıda ama çok mesafe olmaz çeker umarım sorunsuz teşekkürlerEvet hocam uzatma kullanmadanda kullanabilirsiniz benim kasam aşağıda kopmalar olabiliyordu o yüzden uzatmayı kullanıyorum
Dediğim gibi çekmezse kopma sorunları olursa uzatmayı takarsınızBenimki de aşağıda ama çok mesafe olmaz çeker umarım sorunsuz teşekkürler
X360 ne bilmiyorum ben harici bir şey kurmadan titreşimli bir şekilde kullanabiliyorumX360'a gerek kalmadan titreşim açılabiliyor mu?
Forza'da mesela yerdeki titreşimleri alabiliyor musun?X360 ne bilmiyorum ben harici bir şey kurmadan titreşimli bir şekilde kullanabiliyorum
(Galiba xboxla ilgili bir şey ama)