xmajezik
80+
Sabah baktigimda 960 liraydı 5-6 ay önce 1100 TL lere satılıyordu1k gibi fiyatı var ve gördüğüm kadarıyla indirimde değil.
Sabah baktigimda 960 liraydı 5-6 ay önce 1100 TL lere satılıyordu1k gibi fiyatı var ve gördüğüm kadarıyla indirimde değil.
İndirim sana özel olabilir. Kombo da istersen nays kullan. Çok daha uyguna alırsın. Bankanın promosyonuna da bak iyi bir bonus olabilir.Pc destegi oldugu icin logitech f710 arastırıyorum 1 haftadır. Suan amazon 'da 1061tl. 1000/200 indirim var prime'a gecenlere ama cesaret edip deneyemedim. 200tl kesin fiyatta indirim olur mu? 861tl 'ye 3 taksit süper olur. Amazon kart kampanyası var mı? Ölücü kombosu yapalım.
İkinci el temizler 600tl den başlıyor ama drift ve tirgger sorunundan korkuyorum. 861tlye 3 taksit 2 yıl garanti süper olur.
Combo önerinizi bekliyorum.
@xmajezikİndirim sana özel olabilir. Kombo da istersen nays kullan çok daha uyguna alırsın. Bankanın promosyonuna bak iyi bir bonus olabilir.
bunun tarıhı gecmıs 16 temmuz baslangıc 22 temmuz bıtıs yazıyor@xmajezik
Kampanya bana özel degil google'a maazon 1000/200 yazınca çıkıyor. Kampanya detayı yazmıyor. F710'a 3 taksit çıkıyor. Biri prime'a gececekse deneyebilir mi indirim oluyor mu ?
Yükleniyor...
www.google.com
Yanlış linki attım. 2-8 eylül tarihli linki bulamadım. Bugun baktım vardıbunun tarıhı gecmıs 16 temmuz baslangıc 22 temmuz bıtıs yazıyor
Pekı yenı prıme olacaklar ııcınmı yoksa prıme uyelerı ıcınmı bende suan prıme var bakabılırım eger oyleyseYanlış linki attım. 2-8 eylül tarihli linki bulamadım. Bugun baktım vardı
Linki bulamıyorum delircem. İşyerinden bilgisayardan bakmıştım. Bu sitede paylaşılmıştı linki ama bulamıyorum. Bulup yazacagım. @Palo DAYIPekı yenı prıme olacaklar ııcınmı yoksa prıme uyelerı ıcınmı bende suan prıme var bakabılırım eger oyleyse
Linki bulamıyorum delircem. İşyerinden bilgisayardan bakmıştım. Bu sitede paylaşılmıştı linki ama bulamıyorum. Bulup yazacagım. @Palo DAYI
@Bünyamina @xmajezik www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2I87TTHE448I2Pekı yenı prıme olacaklar ııcınmı yoksa prıme uyelerı ıcınmı bende suan prıme var bakabılırım eger oyleyse
1000/200 indirimkli amazon linki;Pekı yenı prıme olacaklar ııcınmı yoksa prıme uyelerı ıcınmı bende suan prıme var bakabılırım eger oyleyse
Linki bulamıyorum delircem. İşyerinden bilgisayardan bakmıştım. Bu sitede paylaşılmıştı linki ama bulamıyorum. Bulup yazacagım. @Palo DAYI
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Bünyamina @xmajezik www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2I87TTHE448I2
prime olan ve olmayanlar deneyip sonucu yazabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000/200 indirimkli amazon linki;
Www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2I87TTHE448I2
sadece lınktekı urunlerde gecerlı ve satıcının amazon olması sartı var elektronık katagorısınde hıcbırurun yok yanı bunda kullanamassınızAmazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ₺1.000'ye %20 indirim promosyon
www.amazon.com.tr
Bu linkin koşullarına bakar mısın?