Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad (799,00 ₺) 🔥🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mehmet
Hocam kesinlikle harika bir oyun kolu. 2 yıl önce almıştım hala daha kullanırım. Tepkimeleri hassasiyeti her şeyiyle mükemmel özellikle bu fiyata. 2 yıl önce de hemen hemen de bu fiyata almıştım.
katılıyorum hocam.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
SERCAN UZUN
ürünün eskimesi için günümüzdeki ürünlerin seviye atlaması lazım maalesef suan 3k 4k kollar la fazla fark görmüyorum. (fikrim)
Performansı iyi canım ona sözüm yok, bende kullanıyorum ayrıca :) ama 2010 yılında çıkmış bir ürün doğal olarak günümüz tasarımlarına göre çok demode görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Dax Saz
Hocam bence bunun yerine Temu'da vergisiyle beraber daha ucuza gelen gamepad'ler var daha iyi en azından Daha şık görünüyolar bu gamepad bana 2000 yılından önce çıkmış ps1 koluymuş gibi geliyor

Sanki gamepad değilde sahte oyuncak mış hissiyatı veriyor yani sırf Logitech diye alınmaz bence kesinlikle
Bununla batiskaf kullanan var 😂

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ali Kemal HANCI
Amazonda 909' a düşmüş, 300/120 gibi kod varsa daha uyguna gelir.

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Mert Çevik
getir alış verişten alın kuponunuz varsa daha ucuzagelir

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
1 yıldan fazla sahibiyim tecrübelerim şöyle; oyun oynarken L2 butonu takılı kalıyor çoğu zaman ve gamepad ile alıcısı arasında max 20cm olmasına rağmen koopukluklar oluyor, forza veya başka online oyunda olduğu zaman en sonunda çıldırıyorsunuz, bunun yerine kabloluyu almak daha mantıklı geliyor bana

değil 800, 400 lira olsa bile bence artık bu tarihi eserden vazgeçmemiz lazım. çok eski abi bu model istedikleri kadar inidirm yapsınlar elde tutunca bile ne kadar kötü oldugunu anlıyorsunuz. xbox gen9 kullanıyorum tabi 2500-3000liralık bir model ama aralarındaki fark galaksiler kadar falan diyebilirim. tabi ihtiyacı olup bütçesi olmayan alabilir ona lafım yok ama bende aynı pozisyondayken biraz daha biriktirip adam gibi bir şey alıyim kafasıyla xbox gen9 gamepad almıstım iyikide bu kararı vermişim

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Engin Demir
Xbox one s PS5 kullanan biri olarak bu kolun performans olarak en ufak farkı yok diğerlerinden. Analogları da ara açıları son derece iyi veriyor. Yanında USB uzatma kablosu da mevcut bir ucu dişi bir ucu erkek. Alıcıyı kolu gören bir yere koyarsanız herhangi bir problem olmuyor iletişimde. Tek kötü yanı tasarım dediğiniz gibi çok eski. Bazen oyun kaynaklı sıkıntılar problemi koldaymış gibi hissettiriyor. FIFA bana elimdeki tüm kolları kirdiracakti sonradan sıkıntının oyunda olduğunu anladım. 800 TL bedava ihtiyacım olsa alırdım.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Xbox one s PS5 kullanan biri olarak bu kolun performans olarak en ufak farkı yok diğerlerinden. Analogları da ara açıları son derece iyi veriyor. Yanında USB uzatma kablosu da mevcut bir ucu dişi bir ucu erkek. Alıcıyı kolu gören bir yere koyarsanız herhangi bir problem olmuyor iletişimde. Tek kötü yanı tasarım dediğiniz gibi çok eski. Bazen oyun kaynaklı sıkıntılar problemi koldaymış gibi hissettiriyor. FIFA bana elimdeki tüm kolları kirdiracakti sonradan sıkıntının oyunda olduğunu anladım. 800 TL bedava ihtiyacım olsa alırdım.
Yukarıda belirtmiştim hocam kol ile alıcı arasında max 20cm olmasına rağmen defalarca kopukluk yapıyordu arka arkaya yaptığı zamanlar bile oldu. Şöyle demişsiniz oyunda problem olduğunda koldaymış gibi hissettiriyor diye f710'dan sonra orijinal dualsense 5 kolu aldım ve hiç bir problem yaşamadım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,974
İsim
Oğuz Oğuz
Top Bottom