Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech G F710 Gamepad 769₺

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,137
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Oluyor dedi arkadaşım onnun için sordum
Hocam valla ben şimdi denedim.Bende olmuyor uyarı veriyor.Arkadasiniz ne zaman sipariş vermiş acaba çünkü fiyatlar harbiden ucuz bir adet gamesir T4 sipariş vermeyi bende isterim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
30 euro sınırı aşılmadıkça yapılır neden yapılmasın hocam yunexpress ile gönderilmesi gerekiyor birde aksi takdirde ekstra vergi çıkabilir
Zaten ücretsiz kargo olduğu için 30 euro üzeri çıkacağını sanmıyorum yunexpress olursa direkt vergisiz mi oluyor yoksa onu vergiyle vs 30'u geçer sınıra takılır diye mi dediniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam valla ben şimdi denedim.Bende olmuyor uyarı veriyor.Arkadasiniz ne zaman sipariş vermiş acaba çünkü fiyatlar harbiden ucuz bir adet gamesir T4 sipariş vermeyi bende isterim.
Olmuyormuş hocam ülkeden Türkiye seçilince alınabilir sanmış o T4 pro fiyatı çok iyiydi gerçek

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Samet Albayrak
5 para etmez tahmini 3-4 ay önce aldım ortalama günde 2 maç oynadım. D Pad takılı kaldı. Söktüm baktım lastikler paramparça . 5 yıl kullandığım ps4 kolu halen sapa sağlam. Anlıyacağınız bu paraya değmeyecek bir cihaz ama analog oyuncusu iseniz işinizi rahatlıkla görür.

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,137
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Zaten ücretsiz kargo olduğu için 30 euro üzeri çıkacağını sanmıyorum yunexpress olursa direkt vergisiz mi oluyor yoksa onu vergiyle vs 30'u geçer sınıra takılır diye mi dediniz

Olmuyormuş hocam ülkeden Türkiye seçilince alınabilir sanmış o T4 pro fiyatı çok iyiydi gerçek
Temuda 1.3k şuan hocam ordan alsam mı diyomda garanti durumu nasıl olur bilmiyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,137
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Garanti alidede sıkıntı hocam al geç
Hocam gamesire mail attım adamlar turkiyeye gonderim sağlıyoruz diye mail attılar bana ????? Peki ben neden bilgilerimi girince kabul etmiyor orayı anlamadim

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Samet Albayrak

Şimdi sipariş verdim gamesirde sorun yok.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,137
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

Şimdi sipariş verdim gamesirde sorun yok.
Hocam nasıl sorun yok ya ben adresi giriyorum kabul etmiyor.

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Samet Albayrak
Hocam nasıl sorun yok ya ben adresi giriyorum kabul etmiyor.
Bu attığım üründe denedinizmi belki sizin alacağınız ürün ile ilgili sıkıntı olabilir.

Sitede vergiler ödeme ekranında çıkacak dedi ama bir şey çıkmadı galiba geldiğinde kitlerler vergiyi bana :D

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,137
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bu attığım üründe denedinizmi belki sizin alacağınız ürün ile ilgili sıkıntı olabilir.

Sitede vergiler ödeme ekranında çıkacak dedi ama bir şey çıkmadı galiba geldiğinde kitlerler vergiyi bana :D
Bilemedim hocam gamesir t4 pro alcaktım ama olmadı bi sizinkinde deneyeyim bakayım

Aynen hocam dediğiniz gibi bu üründe sıkıntı çıkmadı

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Samet Albayrak
Bilemedim hocam gamesir t4 pro alcaktım ama olmadı bi sizinkinde deneyeyim bakayım

Aynen hocam dediğiniz gibi bu üründe sıkıntı çıkmadı
çoğu satışta değil zaten hocam benim aldığım ile birlikte 3 ürün var satışta birinin linkinide aşşağıya bırakıyorum. Muhtemelen satışa kapalı ürünü almaya çalıştınız.

Top Bottom