Tuşlar tetikler analoglar iki cihazda da tamamen aynı. F710'nun malzeme kalitesi daha iyi, hafif yumuşak kaplamalı bir plastik var üstünde ancak bu plastik zaman içinde yapış yapış oluyor bu kronik bir problem. F310 ise kötü değil yine kaliteli bir sert plastik kullanıyor. Ayrıca F710 titreşim özelliğine sahip. F710 daha ağır ve kalem pille çalışıyor. F710 kablosuz, F310 kablolu.arada 250 TL var tek farkları kablosuz olmasımı ?
sizce hangisi daha mantıklı ozaman onu sorayımTuşlar tetikler analoglar iki cihazda da tamamen aynı. F710'nun malzeme kalitesi daha iyi, hafif yumuşak kaplamalı bir plastik var üstünde ancak bu plastik zaman içinde yapış yapış oluyor bu kronik bir problem. F310 ise kötü değil yine kaliteli bir sert plastik kullanıyor. Ayrıca F710 titreşim özelliğine sahip. F710 daha ağır ve kalem pille çalışıyor. F710 kablosuz, F310 kablolu.
Tercih meselesi. Ben iki cihazı da elime aldığımda F310'u daha çok beğeniyorum.sizce hangisi daha mantıklı ozaman onu sorayım
DS4 hiç kullanmadım yorum yapmayacağım.valla çok arada kaldım ya sizce 2. el ds4 mü yoksa bunlardan birimi