❌İndirim Bitti! Logitech G F710 Gamepad 769₺

30 euro sınırı aşılmadıkça yapılır neden yapılmasın hocam yunexpress ile gönderilmesi gerekiyor birde aksi takdirde ekstra vergi çıkabilir
Zaten ücretsiz kargo olduğu için 30 euro üzeri çıkacağını sanmıyorum yunexpress olursa direkt vergisiz mi oluyor yoksa onu vergiyle vs 30'u geçer sınıra takılır diye mi dediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam valla ben şimdi denedim.Bende olmuyor uyarı veriyor.Arkadasiniz ne zaman sipariş vermiş acaba çünkü fiyatlar harbiden ucuz bir adet gamesir T4 sipariş vermeyi bende isterim.
Olmuyormuş hocam ülkeden Türkiye seçilince alınabilir sanmış o T4 pro fiyatı çok iyiydi gerçek

5 para etmez tahmini 3-4 ay önce aldım ortalama günde 2 maç oynadım. D Pad takılı kaldı. Söktüm baktım lastikler paramparça . 5 yıl kullandığım ps4 kolu halen sapa sağlam. Anlıyacağınız bu paraya değmeyecek bir cihaz ama analog oyuncusu iseniz işinizi rahatlıkla görür.

Son düzenleme:
Zaten ücretsiz kargo olduğu için 30 euro üzeri çıkacağını sanmıyorum yunexpress olursa direkt vergisiz mi oluyor yoksa onu vergiyle vs 30'u geçer sınıra takılır diye mi dediniz

Olmuyormuş hocam ülkeden Türkiye seçilince alınabilir sanmış o T4 pro fiyatı çok iyiydi gerçek
Temuda 1.3k şuan hocam ordan alsam mı diyomda garanti durumu nasıl olur bilmiyorum

Şimdi sipariş verdim gamesirde sorun yok.

Şimdi sipariş verdim gamesirde sorun yok.
Hocam nasıl sorun yok ya ben adresi giriyorum kabul etmiyor.

Hocam nasıl sorun yok ya ben adresi giriyorum kabul etmiyor.
Bu attığım üründe denedinizmi belki sizin alacağınız ürün ile ilgili sıkıntı olabilir.

Sitede vergiler ödeme ekranında çıkacak dedi ama bir şey çıkmadı galiba geldiğinde kitlerler vergiyi bana :D

Bu attığım üründe denedinizmi belki sizin alacağınız ürün ile ilgili sıkıntı olabilir.

Sitede vergiler ödeme ekranında çıkacak dedi ama bir şey çıkmadı galiba geldiğinde kitlerler vergiyi bana :D
Bilemedim hocam gamesir t4 pro alcaktım ama olmadı bi sizinkinde deneyeyim bakayım

Aynen hocam dediğiniz gibi bu üründe sıkıntı çıkmadı

Bilemedim hocam gamesir t4 pro alcaktım ama olmadı bi sizinkinde deneyeyim bakayım

Aynen hocam dediğiniz gibi bu üründe sıkıntı çıkmadı
çoğu satışta değil zaten hocam benim aldığım ile birlikte 3 ürün var satışta birinin linkinide aşşağıya bırakıyorum. Muhtemelen satışa kapalı ürünü almaya çalıştınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri