Emirhan5267
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
hocam ürün çok hoşuma gitti tam da bugün gamepad konusu açmıştım böyler yerlerden sıkıntı gelmez değil mi alayım mı bunu
hocam ürün çok hoşuma gitti tam da bugün gamepad konusu açmıştım böyler yerlerden sıkıntı gelmez değil mi alayım mı bunu
Satış rakamlarına ve yorumlara bakmak lazım. Bu ürün sağlam gibi.hocam ürün çok hoşuma gitti tam da bugün gamepad konusu açmıştım böyler yerlerden sıkıntı gelmez değil mi alayım mı bunu
Hocam kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Ne kadar eski olsa da bir tarafta Logitech diğer tarafta anonim çin malıHocam bence bunun yerine Temu'da vergisiyle beraber daha ucuza gelen gamepad'ler var daha iyi en azından Daha şık görünüyolar bu gamepad bana 2000 yılından önce çıkmış ps1 koluymuş gibi geliyor
Sanki gamepad değilde sahte oyuncak mış hissiyatı veriyor yani sırf Logitech diye alınmaz bence kesinlikle
Hocam cidden şu çin malı muhabetti kaadysaa muhabbet azdır. Ya her Çin malı olan ürün çöp mü oluyor hocam o zaman şu markaların hepsi kötü ve kalitesiz mi?Hocam kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Ne kadar eski olsa da bir tarafta Logitech diğer tarafta anonim çin malı
3 kat fark var bence Logitech işinizi görecektir. Senelerce F310'la Fifa, 2k, F1 oynadım hiç sorun yaşamadım.ben çok fazla gamepad ile takılan birisi değilim bi spiderman bir de resident evil serisini oynayacağım sizce 2.5 adam akıllı xbox gen9 mu alayım yoksa bu 700tl lik gamepad mi siz olsanız napardınız
indirim bitti zaten3 kat fark var bence Logitech işinizi görecektir. Senelerce F310'la Fifa, 2k, F1 oynadım hiç sorun yaşamadım.
Bu kolun tek sıkıntısı tasarımı çok rahatsız edici, konforsuz. Xbox, Ds5'le falan oynadığınızda anlıyorsunuz farkı yoksa ben de anlamadım senelerce. F310 sol analogu patladı artık dayanamadı o yüzden çakma Çin DS4 kollarından birine geçtim ama pek kullanma fırsatım olmadı. Güven vermiyor ama onlar da 1 seneyi çıkarır mı sanmam sıkı oynuyor olsam. Sağlam Aliexpress, Temu'dan vs. uzun kullanımda üzmeyen kol önerisi olan varsa çok seviniriz.
Edit: Fiyat artmış galiba.