Neler Yeni

LOGITECH G F710 kullananlar deneyımlerını aktarabılır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökhan Özay
LOGITECH G F710 kullananlar deneyımlerını aktarabılır mi?
(bügüne kadar hep snopy kol kullandım 7 ayda max kırılıyordu)

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Snopy Ve Logitech Karşılaştıman Hata Hocam :)

Snopy 7 Ay Götürdüyse Logitech'i Sen Düşün

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökhan Özay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben karşılaştırmak için yazmadım. f710 kullanıp ne sıkıntı çekmiş insanlar ondan dolayı yazdım internette bağlantı sorunu furyası dönüyor çünkü

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sürekli bağlantısı kopuyordu bendeyken kablosuyla kullanmama rağmen dibinden hemde arasında 20 cm falan var.

JSezar

80+ Silver
şuan kullanıyorum.güzel,titreşimi baya hoşuma gitti.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
LOGITECH G F710 kullananlar deneyımlerını aktarabılır mi?
(bügüne kadar hep snopy kol kullandım 7 ayda max kırılıyordu)
Fena değil aslında ancak pil değiştirme sorunu çok can sıkıcı oluyor. Alıcı ile controller arasında bir şey olmamasına özen gösteriyorum. Eğer aralarında bir cisim yoksa ve çok uzak değillerse bir problem yaşamıyorum.
Ancak yeni bir controller almayı düşünüyorum. Yeni alacağım kol ise kesinlikle xbox controller olacak. Hem xbox kolu hemde f710 kullanmış biri olarak. Kesinlikle xbox controller alınmalı, ancak bütçeniz yetmiyorsa f710 gayet yeterli bir controller.

JSezar

80+ Silver
Fena değil aslında ancak pil değiştirme sorunu çok can sıkıcı oluyor. Alıcı ile controller arasında bir şey olmamasına özen gösteriyorum. Eğer aralarında bir cisim yoksa ve çok uzak değillerse bir problem yaşamıyorum.
Ancak yeni bir controller almayı düşünüyorum. Yeni alacağım kol ise kesinlikle xbox controller olacak. Hem xbox kolu hemde f710 kullanmış biri olarak. Kesinlikle xbox controller alınmalı, ancak bütçeniz yetmiyorsa f710 gayet yeterli bir controller.

benim logitech kablosuz farem var.3-4 yıldır kullanıyorum bir kere bile pilini değiştirmedim.bu gamepadin de pili kısa zamanda bitecek gibi değil.hocam kaç ayda bir pil değiştiriyorsunuz?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
benim logitech kablosuz farem var.3-4 yıldır kullanıyorum bir kere bile pilini değiştirmedim.bu gamepadin de pili kısa zamanda bitecek gibi değil.hocam kaç ayda bir pil değiştiriyorsunuz?
Kullanım süresine ve titreşimini açıp açmama göre değişiyor. Ama tahmini olarak söylersem 3-4 ayda bir değiştirmem gerekiyor. Hemde kaliteli duracell pillerle değiştiriyorum. Elbette fazlasıyla kullanmış oluyorum. Benimde 2-3 yıl oluyor kullanalı. Artık arkasındaki siyah yerler soyulmaya başladı. O da kötü deneyim oldu benim için.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Ahmet Berat
Ben alırken F/P oranı güzeldi sanırım 500 e almıştım...
> Ara sıra OceanGate mod açıp takılması gibi bir olay ile karşılaşıyorum onda da alıcıyı çıkarıp takıyorum veya pili değişiyorum düzeliyor.
> İlk aldığımda alıcıyı takmıştım delay, geç algılama ve takılma ile karşılaştım ama kablosu, doğru USB portu ile falan 10-15dk lık bi deneme yanılma ile üstesinden gelmiştim.
> Aynı şekilde ilk aldığımda Triger butonları biraz sertti. Şuan rahatladı mı ben mi alıştım bilmiyorum :D

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Kol güzel ama eski ve çok rahat değil ama beni idare ediyor. Şu an yaşadığım bazı sorunlar tetik yayı falan çıkmıştı içini açıp düzeltmiştik. Bir de bazen bilgisayara bağlıyken mesela r6s oynuyorum bir anda kola geçebiliyor ama bu büyük bir sorun değil aklınızda bulunsun diye söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,876
Üyeler
164,391
Son üye
19251925
Top Bottom