Ben FPS oyunları oynuyorum herhangi bir sensör vs hiçbir sorununu görmedim dediğin gibi yağ gibi akıyorhem g102 g305 g300s kullanan biri olarak kablolu g102 modelin çok aşırı akıcı ve hızlı olduğunu net söylebilirim hatta kablosuz olanın alıcı uzatma kablosunu bile kullandım 20cm mesafeden oynadım g102 bence başarılı bir fare sadece eski yazılım lgs'yi desteklemiyor ghub zorunluluğu var tavsiye ederim prof. anlamda yorum yapamam tabi teknik değerlerini arkadaşlar daha iyi bilir
Her şeye bir lafım yok dostum, aksine sadece bildiğimi düşündüğüm konulara yazmaya gayret ediyorum. Ya da almaya değeceğini düşündüğüm indirimleri paylaşıyorum.Anlamadım sizleri ben cidden herşeye bir lafiniz var bu paraya Logitech gibi destek sağlayan firma bul ondan alalım? Halihazırda yıllar önce kullandım bu mouseyi memnundum sonrasında değişiklik olsun diye bloody w70 Max geçtim memnunum kalmayıp tekrar bu mouse döndüm neyi alınmıyor anlamadım sizleri ben
430 dan sattı bu ürün almadığıma üzüldüm.G102 ler bana göre fosil oldu artık. Paraya az daha kıyılıp bu alınabilir
evet o fiyata görmüştüm ben almadım. razer deathvadder v2 mini kullanıyorum bu bana yeter430 dan sattı bu ürün almadığıma üzüldüm.