🔥İndirim Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse 399'TL

1699957881085.png

Bence alınmaz ama neyse.

Anlamadım sizleri ben cidden herşeye bir lafiniz var bu paraya Logitech gibi destek sağlayan firma bul ondan alalım? Halihazırda yıllar önce kullandım bu mouseyi memnundum sonrasında değişiklik olsun diye bloody w70 Max geçtim memnunum kalmayıp tekrar bu mouse döndüm neyi alınmıyor anlamadım sizleri ben

Bu ürün sizce 400 eder mi ürün bence kötü bu paraya

Anlamadım sizleri ben cidden herşeye bir lafiniz var bu paraya Logitech gibi destek sağlayan firma bul ondan alalım? Halihazırda yıllar önce kullandım bu mouseyi memnundum sonrasında değişiklik olsun diye bloody w70 Max geçtim memnunum kalmayıp tekrar bu mouse döndüm neyi alınmıyor anlamadım sizleri ben
bende de g203 var gayet memnunum. alalı iki sene olmuştur belki ama hiç sorun çıkartmadı.

Bu ürün sizce 400 eder mi ürün bence kötü bu paraya
Ülkemizdeki dolar kurunu hesaba katmayıp bu yorumumu yaptın hocam? :) ona bakarsan hiçbir ürün suanki fiyatı haketmiyor dolar kuru vs'den dolayı yapacak bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de g203 var gayet memnunum. alalı iki sene olmuştur belki ama hiç sorun çıkartmadı.
Ben 102 1 sene yakın kullandım sonrasında değişiklik seven birisiyim bloody geçtim memnunum kalmayıp tekrar bu mouse geçtim mavi olanı aldım

Ülkemizdeki dolar kurunu hesaba katmayıp bu yorumumu yaptın hocam? :) ona bakarsan hiçbir ürün suanki fiyatı haketmiyor dolar kuru vs'den dolayı yapacak bir şey yok

Ben 102 1 sene yakın kullandım sonrasında değişiklik seven birisiyim bloody geçtim memnunum kalmayıp tekrar bu mouse geçtim mavi olanı aldım
Beyazı var hala taş gibi, 160 a almıştım sanırsam.

Bazılarını anlamak güç ben bunu anladım Logitech gibi destek sağlayan firma hiçbir firmada yok keza mouse okadar iyiki tekrar ona döndüm iyi olmasa niye döner bir insan demi :)
forumda mutlaka oluyor bir markaya karşı tetiklenen. en ufak sorunda yardımcı oluyorlar, üstüne tasarım olarak gayet şık. rahatça alınıp kullanılabilir bir ürün.

Sensör tarihi eser gibi bir şey malzemesi de kötü 500tl altına güzel mousrlar düşüyor. Bu onlar arasınfa değiş

bende yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum hiç üzmedi beni , yine olsa yine alırım. 2 porsiyon yemek parası için gayet ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,156
Üyeler
186,456
Son üye
malatyalihamsi
Geri