Neler Yeni

Yardım Logitech G HUB bilgisayarı her açtığımda sıfırlanıyor

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
başlıkta yazdığı gibi bilgisayarı her açtığımda mouse fabrika ayarlarına geri dönüyor ve programı bilgisayarı her açtığımda açmam gerekiyor. programı her açtığımda bişeyler yüklüyor ve mouse eski haline geri dönüyor yardımcı olabilir misiniz

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
başlıkta yazdığı gibi bilgisayarı her açtığımda mouse fabrika ayarlarına geri dönüyor ve programı bilgisayarı her açtığımda açmam gerekiyor. programı her açtığımda bişeyler yüklüyor ve mouse eski haline geri dönüyor yardımcı olabilir misiniz
g hub pc yi açar açmaz çalışsın mı istiyorsunuz.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g hub pc yi açar açmaz çalışsın mı istiyorsunuz.
öyle değil eskiden bilgisayarı açtığımda mouse her zaman kullandığım gibi çalışırdı şimdi bilgisayarı açtığımda mouse ilk aldığım gündeki ayarlarına dönüyor ve programı açtığımda bu çözülüyor ne yapmam gerekiyor

lexerotk

80+ Bronze
Eğer programın otomatik başlatılmasını kapattıysan olabilir bu.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
öyle değil eskiden bilgisayarı açtığımda mouse her zaman kullandığım gibi çalışırdı şimdi bilgisayarı açtığımda mouse ilk aldığım gündeki ayarlarına dönüyor ve programı açtığımda bu çözülüyor ne yapmam gerekiyor
Valla bende pc yi açar açmaz logşitech açılıyor ben tıklamadan.Tüm özelliklerde yükleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görev yöneticisi > başlangıç kısmından logitech uygulamasını etkinleştir.Bu sayede pc açılınca otomatik uygulama açılıcak ve özellikler yüklenicek.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Valla bende pc yi açar açmaz logşitech açılıyor ben tıklamadan.Tüm özelliklerde yükleniyor.
eskiden bilgisayar açıldığında programını açmadan da mouse kullandığım haline geliyodu şimdi ne oldu anlamadım

Görev yöneticisi > başlangıç kısmından logitech uygulamasını etkinleştir.Bu sayede pc açılınca otomatik uygulama açılıcak ve özellikler yüklenicek.
bilgisayarı bi kapatıp açayım ben onu arkada program çalışmasın bilgisayar daha hızlı olsun diye kapatmıştım ondan kaynaklıysa ağlarım jsdhfglksdf

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
rotangar__
Steam
Discord
Rotangar#2224
bilgisayarı bi kapatıp açayım ben onu arkada program çalışmasın bilgisayar daha hızlı olsun diye kapatmıştım ondan kaynaklıysa ağlarım jsdhfglksdf
bu yüzden olmuştur

eskiden bilgisayar açıldığında programını açmadan da mouse kullandığım haline geliyodu şimdi ne oldu anlamadım
Aslında uygulama altta otomatik çalışıyordur siz kapamışsınızdır.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
bu yüzden olmuştur
hocam bilgisayarı kapadım açtım bu sefer dpi benim kullandığım seviyede açıldı ama ışıklar yine ilk günkü gibi

Eğer programın otomatik başlatılmasını kapattıysan olabilir bu.
o kapalıydı açtım bu sefer dpi benim kullandığım gibi ama ışıklar yine ilk günkü gibi açıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom