Mouse pad konusunda bişey diyemiyorum ama mouse yerine glorious model o wireless tercih edebilirdin arada baya fiyat farkı var ama nerdeyse atnı performanstalarArkadaşlar bu mouse ve mousepad aldık sizce değer mi Alıntıyı görüntüle
Daha iyi değil. Orijinal ürün değil. Orijinali Tiger firmasında.mouse pad olarak klasse longteng tercih etseniz daha iyidi sanki
Glorious Model O Wireless o bütçeye tercih edilmeyecek bir fare.Mouse pad konusunda bişey diyemiyorum ama mouse yerine glorious model o wireless tercih edebilirdin arada baya fiyat farkı var ama nerdeyse atnı performanstalar
nedenDaha iyi değil. Orijinal ürün değil. Orijinali Tiger firmasında.
Glorious Model O Wireless o bütçeye tercih edilmeyecek bir fare.
neden
ben glorious alınmaz dediğinize neden demiştim
Orijinali budur.
Klasse Longteng ise orijinalinden bayağı kötü ve Swarcow denen bir YouTuber da artık sövüyor. Ha belki 200 300 fiyatlarına düşerse alınır.
Toplam 4000 lira bütçede daha iyi fareler çıkabilir. Glorious Model O Wireless daha alt bütçelerde alınabilir bence.ben glorious alınmaz dediğinize neden demiştim
bende bütçe 2500 tl baktım model o 2 almaya karar verdimToplam 4000 lira bütçede daha iyi fareler çıkabilir. Glorious Model O Wireless daha alt bütçelerde alınabilir bence.
Amazon indirim kuponum vardı 500₺İyi seçimler olmamış o bütçede. Amazon şart mıydı?