Nukroyss
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 99
- İsim
- Muhammed Enes ÜNAL
- Bütçe
- 3000
Hepsiburada üzerinde bu mouse'u gördüm fiyatı da G Pro Hero modellerine göre uygun geldi , fakat akıllara takılan soru şurda aradaki fiyat farkını verip G pro x superlight modelini almaya değermi ? 900-1000₺ gibi bir fark var sanırım. Özelliklerine baktığımda tek fark biri 60gram diğeri 80gram olarak gördüm ama sizlerinde fikirlerini almak isterim.
Yada bu fiyatlara 2-3k bandında önerebilceğiniz farklı mouselar varmıdır , geçenlerde yine burda dragonfly veya VXE R1 gibi modeller görmüştüm Wraith'in sitesinde
Daha çok FPS oyunları oynuyorum öneriyi ona göre yapabilirseniz sevinirim
Yada bu fiyatlara 2-3k bandında önerebilceğiniz farklı mouselar varmıdır , geçenlerde yine burda dragonfly veya VXE R1 gibi modeller görmüştüm Wraith'in sitesinde
Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Beyaz Oyuncu Mouse (910-005943) | Teknobiyotik
.
www.teknobiyotik.com
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
wraithesports.com
Daha çok FPS oyunları oynuyorum öneriyi ona göre yapabilirseniz sevinirim