Merhaba bugün farkettiğim bir sorundan bahsetmek istiyorum. Arkadaşım discord'dan beni sesli olarak aradı ve bende katıldım. Naber falan dedim fakat sesim hiç bir şekilde gitmiyordu. Bende acaba sesim kapalı mı dedim(logitech'in kablosunun orda bir tuş var açıp kapatabiliyorsun mikrofonu). Baktım açıktı. Discorddada açıktı sonra mikrofonu çıkarıp tekrar taktım. Bu sefer sesim gidiyordu fakat arkadaşım çok kötü geldiğini cızırtılı geldiğini söyledi. Bende hemen Logitech G Hub uygulamasından sesimi kontrol ettim ve gerçekten çok kötü anlaşılmaz derecede çıkıyordu arkada cızırtı ve sesimin seviyesi çok az. Sonra kulaklığı kasadan çıkarttım ve tekrar taktım sorun düzeldi. Fakat bahsettiğim mikrofonu açıp kapatma tuşu (kablonun üstündeki) onu kapatıp açınca sesim komple gidiyor. Karşıya iletilmiyor. G Hubda denedim ve tuştan kapatıp açtım elimle. Sonra konuştum denemek için sesim gitmedi. Mikrofonu çıkarıp taktım ve sesim gitti ama tekrardan dediğim gibi cızırtılı gitti. Sorunun neyden kaynaklandığınıda anlamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?