Metro 2033
80+ Bronze
899tl beyaz aldım pckolik denKaç TL?
899tl beyaz aldım pckolik denKaç TL?
yanlış öneri lamzu atlantis ve pulsar x2'de pixart 3395 sensörü var bu sensör focus+ ile neredeyse eşit hatta ufak bir farkla focus+ dan daha iyi. ama gerçeklere baktığımızda esporcu değilseniz sensöre bu kadar takılmaya gerek yok hatta esporcu bile olsanız belirli seviyenin üstündeki (400ips) sensörler arasında insan gözünün anlayabilceği hiçbir fark yok.Güzeldir ama yerine razer focus+ sensorlu mouseler daha iyidir o kadar vermişken
evet o paraya lamzu veya endgame alırdım ben olsamDaha iyileri var bu paraya yazık bütçeniz nedir? @ardaaaq hocamda bana katılacaktır almaman konusunda.
hero mousenin sensörünün ismi renkle alakası yokbu mouseyi almayı düşünüyorum üründe LOGITECH G Pro X Superlight hero yazıyor hero olması beyaz olanla farkı var mıdır yada farkı nedir bilen var mı önerir misiniz bu mouseyi
LOGITECH G Pro X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse Magenta
G PRO X SUPERLIGHT KABLOSUZ OYUNCU MOUSE - MAGENTAwww.mediamarkt.com.tr
logitech kulaklıkla set olur diye alıcaktım birde bilindik ve güzel diye ama atlantis kafama baya attı aradada 600tl felan fark var lamzu almayı düşünüyorumyanlış öneri lamzu atlantis ve pulsar x2'de pixart 3395 sensörü var bu sensör focus+ ile neredeyse eşit hatta ufak bir farkla focus+ dan daha iyi. ama gerçeklere baktığımızda esporcu değilseniz sensöre bu kadar takılmaya gerek yok hatta esporcu bile olsanız belirli seviyenin üstündeki (400ips) sensörler arasında insan gözünün anlayabilceği hiçbir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet o paraya lamzu veya endgame alırdım ben olsam
hero mousenin sensörünün ismi renkle alakası yok
1550 falan yapıyo zaten ön siparisi de 1750tl galiba adamlar vergi mergi getirmek kar falan derken yine de tolere edilebilir fiyatı benceEvet lamzu daha iyi ama fiyati şişirilmiş yurtdişinda 80dolar civari
lamzu her şekil daha iyi2.5k bütçem var ne önerir siniz peki hocam
ilk defa duydum g pro x superligttan iyi mi bu mouse