logitech g pro x vs. artics 5 vs. cloud 2

Hangisini alayım

• Artics 5

Oylar: 1 16.7%
  • Cloud 2

Oylar: 0 0.0%
  • Cloud 2 wireless

Oylar: 4 66.7%
  • G pro x

Oylar: 1 16.7%

• Oy kullanan toplam üye
    6
Bu kulakliklar arasında kaldım hangisini alayım cloud 2 nin wireless modelide olur.
cloud2 wireles fpsde iyidir.
g pro x story oyunlarda iyidir.( rdr2 vb)

şahsi düşüncem bütçe sıkıntın yoksa cloud orbit s e bakman veya en aşşa arctis 9 veya daha üstü modellere bakman olur.

g pro x cloud2 ve wirelessi arctis 9u kullanış biri olarak söylüyorum geçmiş konularıma bak.
şuan hyperx orbit s 2 tane var :D
bide steelseries nova pro x kullanıyorum. nova proyu satıp wireless olanını alacağım. istersen dc den görüşelim seslerini dinleteyim.
Post automatically merged:

ben genelde film izlerim flac kayıpsız mp3 dinlerim arada oyunda oynarım. hepsine yanıt şu 2 kulaklığım veriyor. nova pro ve orbit s. zaten bunlara alışan birisi ne cloud2ye bakar. ne g pro x e nede başka modele

cloud2 wireles fpsde iyidir.
g pro x story oyunlarda iyidir.( rdr2 vb)

şahsi düşüncem bütçe sıkıntın yoksa cloud orbit s e bakman veya en aşşa arctis 9 veya daha üstü modellere bakman olur.

g pro x cloud2 ve wirelessi arctis 9u kullanış biri olarak söylüyorum geçmiş konularıma bak.
şuan hyperx orbit s 2 tane var :D
bide steelseries nova pro x kullanıyorum. nova proyu satıp wireless olanını alacağım. istersen dc den görüşelim seslerini dinleteyim.
Post automatically merged:

ben genelde film izlerim flac kayıpsız mp3 dinlerim arada oyunda oynarım. hepsine yanıt şu 2 kulaklığım veriyor. nova pro ve orbit s. zaten bunlara alışan birisi ne cloud2ye bakar. ne g pro x e nede başka modele
Hocam hyperx cloud 2 ve g pro x arasında kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,273
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri