evet cloud2 den genel anlamda daha iyicloud 2 den iyi mi??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cloud 2 den dahami iyidir v2
void elite 1.8k civari suan
evet cloud2 den genel anlamda daha iyicloud 2 den iyi mi??
Cloud 2 internet kafe harici kullanmadım ama bassları ve film performansı çok iyiymiş. oyunlarda çok iyi ses kastırdığı söyleniyor içinden hem kumaş hem deri ped çıkıyor bu çok önemli bişey. içinden taşıma çantası da çıkıyor güzel bir detay. mikrofonu hakkında fikrim yok. içinden ses kartı çıkıyor. bazen dip ses sorunu olabildiği söyleniyor.cloud 2 den iyi mi??
bende ayni şekilde yazılım yüzünden galiba blackshark alıcam ayın ürününü bekliyorum şimdilik belki daha iyi model gelirCloud 2 internet kafe harici kullanmadım ama bassları ve film performansı çok iyiymiş. oyunlarda çok iyi ses kastırdığı söyleniyor içinden hem kumaş hem deri ped çıkıyor bu çok önemli bişey. içinden taşıma çantası da çıkıyor güzel bir detay. mikrofonu hakkında fikrim yok. içinden ses kartı çıkıyor. bazen dip ses sorunu olabildiği söyleniyor.
Blackshark v2 pedleri aşırı yumuşak ve rahat olduğu söyleniyor. ses kalitesi çok başarılı. bassları cloud 2 kadar güzel veremiyor ama yazılımı üzerinden yapabilceğin onlarca detayla kulaklık çok daha iyi bir hal alabiliyor. mikrofonu çok iyi ve içinden taşıma çantasıyla ses kartı da çıkıyor.
Bende ikisi arasında kalıp Blackshark v2 aldım. henüz kullanma fırsatım olmadı ama almadan önce bütün karşılaştırmaları ve incelemeleri izledim. Yazılımında çok güzel ayarlar var bence cloud 2'nin en büyük eksisi yazılımı olmayışı bu sebeple tercihimi Blackshark v2'den yana kullandım.
Fazla umutlanma bence şu sıralar daha iyi bişey çıkacağını sanmıyorum. Alternatif olarak şuna bakabilirsin Blackshark v2'yle benzer özellikleri var. benim bilgisayarımın ses kartı kötü olduğu ve bunda ses kartı olmadığı için eledim yoksa alınabilir bir kulaklık.bende ayni şekilde yazılım yüzünden galiba blackshark alıcam ayın ürününü bekliyorum şimdilik belki daha iyi model gelir