Drag click yapmak için alıyorum galiba katar pro da drag click yapılmıyor o yüzden logitech soruyorum ama önerin için teşekkürlerİsimleri farklı sadece. Birisi Asya, birisi Avrupa pazarındaki ismi.
İkisini de almanızı önermem bu arada.
G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
g102 drag olmuyor veya g203 (kulandım)Drag click yapmak için alıyorum galiba katar pro da drag click yapılmıyor o yüzden logitech soruyorum ama önerin için teşekkürler
Logitech'de zaten drag click olmuyor?Drag click yapmak için alıyorum galiba katar pro da drag click yapılmıyor o yüzden logitech soruyorum ama önerin için teşekkürler
olmuyor işte.