kadiralkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 359
para önemli değil sadece hangisi daha iyi öğrenmek istiyorum.
aralarında 100 tl fiyat farkı var değermi almaya razerı ?atla eşeği, ejder meyvesiyle elmayı, lamborghini ile şahini, tripleks maldiv evi ile gecekonduyu kıyaslamak gibi olmuş.
kaç yıldır kullanıyorsunuz ?ben g203 kullanıyorum memnunmuyum memnunum bozulsa hangisini alırım razerı alırım.
kanka 1 yıldır kullanıyorum g203 çoğu kişi bu mouse'a söver sorsan neyine sövüyorlar anlamış değilim sensörüne söven var ne alaka diyorum LOD mesafesi inanılmaz iyi yüzey okuması iyi tutuş hissiyatı iyi yani fiyatına göre bol bol veriyor. ama razerı övende baya kişi var şuan bozulsa logitech g203 tekrar almam gider razerı denerim acaba bahsettikleri kadar kaliteli mi diye.aralarında 100 TL fiyat farkı var değermi almaya razerı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaç yıldır kullanıyorsunuz ?
eyvallahkanka 1 yıldır kullanıyorum g203 çoğu kişi bu mouse'a söver sorsan neyine sövüyorlar anlamış değilim sensörüne söven var ne alaka diyorum LOD mesafesi inanılmaz iyi yüzey okuması iyi tutuş hissiyatı iyi yani fiyatına göre bol bol veriyor. ama razerı övende baya kişi var şuan bozulsa logitech g203 tekrar almam gider razerı denerim acaba bahsettikleri kadar kaliteli mi diye.