logitech g203 lightsync mi yoksa razer deathadder v2 mini mi?

ben g203 kullanıyorum memnunmuyum memnunum bozulsa hangisini alırım razerı alırım.

atla eşeği, ejder meyvesiyle elmayı, lamborghini ile şahini, tripleks maldiv evi ile gecekonduyu kıyaslamak gibi olmuş.
aralarında 100 tl fiyat farkı var değermi almaya razerı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben g203 kullanıyorum memnunmuyum memnunum bozulsa hangisini alırım razerı alırım.
kaç yıldır kullanıyorsunuz ?

aralarında 100 TL fiyat farkı var değermi almaya razerı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç yıldır kullanıyorsunuz ?
kanka 1 yıldır kullanıyorum g203 çoğu kişi bu mouse'a söver sorsan neyine sövüyorlar anlamış değilim sensörüne söven var ne alaka diyorum LOD mesafesi inanılmaz iyi yüzey okuması iyi tutuş hissiyatı iyi yani fiyatına göre bol bol veriyor. ama razerı övende baya kişi var şuan bozulsa logitech g203 tekrar almam gider razerı denerim acaba bahsettikleri kadar kaliteli mi diye.

kanka 1 yıldır kullanıyorum g203 çoğu kişi bu mouse'a söver sorsan neyine sövüyorlar anlamış değilim sensörüne söven var ne alaka diyorum LOD mesafesi inanılmaz iyi yüzey okuması iyi tutuş hissiyatı iyi yani fiyatına göre bol bol veriyor. ama razerı övende baya kişi var şuan bozulsa logitech g203 tekrar almam gider razerı denerim acaba bahsettikleri kadar kaliteli mi diye.
eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,451
Üyeler
190,574
Son üye
Craxy76
Geri