Neler Yeni

Logitech G203 Macro Sekmeme

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Merhaba,
G203 ü ne yaptım ne ettim macrosunu ayarlayamadım. her şey oluyor ama sekmeme olmuyor. Otomatik mouseyi aşşağı çekmiyor. Mouseyi aşşağı doğru (silahın sekmemesi için) çekmesini nasıl ayarlayabiliriz? Bu forumdan birinin screnshot attığını gördüm o ayarlamış. Sanırım software den almış. Eski mousenin makrosunu geçirmiş. Software yi g203 desteklemiyor. G Hub da da sekmeme olmuyor. Nasıl yapabilirim? Lütfen yardım edin. Teşekkürler..
Makro, hile değildir. Ama bir çok turnuvada yasaktır. Bunun yanında makro aim köreltir ve kulanan kişileri bir oyuncudan ziyade haksız rekabete yol açan bir ......... dönüştürür ( boşlugu istediginiz gibi doldurun o size kalmış )
not hakaret amaçlı yorum yapmadım sadece ben direk kesin bir yargıya varmak istemedim ama bana göre o boşluga en güzel gelecek sözcük gizli hileci olur bu arada bu dediklerim

Lyloulom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Butak
Makro, hile değildir. Ama bir çok turnuvada yasaktır. Bunun yanında makro aim köreltir ve kulanan kişileri bir oyuncudan ziyade haksız rekabete yol açan bir ......... dönüştürür ( boşlugu istediginiz gibi doldurun o size kalmış )
not hakaret amaçlı yorum yapmadım sadece ben direk kesin bir yargıya varmak istemedim ama bana göre o boşluga en güzel gelecek sözcük gizli hileci olur bu arada bu dediklerim
Dediklerinizin bi önemi yok benim için. Millet 2 mermide bayarken bizi oyun hile v.s demiyor. Rank ilerledikçe bu durum böyle oluyor. Maalesef ki bende istemezdim ama durum şuan öyle. Bunun bizim değil oyunun bi çare bulması lazım. (Bahsettiğim oyun PUBG)

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Dediklerinizin bi önemi yok benim için. Millet 2 mermide bayarken bizi oyun hile v.s demiyor. Rank ilerledikçe bu durum böyle oluyor. Maalesef ki bende istemezdim ama durum şuan öyle. Bunun bizim değil oyunun bi çare bulması lazım. (Bahsettiğim oyun PUBG)
ooo konuda haklısın oyunda çooook hile var maglesef

Lyloulom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Butak
ooo konuda haklısın oyunda çooook hile var maglesef
Aynen öyle. Ama ben mouse me bi çare bulamadım. Çok araştırdım yapamadım. Nasıl yapicam kimse bişey demiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yapılacağını buldum arkadaşlar.
Bu Linkten (https://ww w.unknowncheats.me/forum/call-of-duty-modern-warfare/394317-recoil-rapidfire-logitech-hub-gaming-software.html /// w lu daki boşluğu silin.) Gunmasteriq in yorumu var. O komut kodunu kopyalayıp g hub a yapıştırın. Sorun çözülmüştür. Teşekkürler cevaplarınız için. Başkalarına yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

MUCKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa uçkan
Aynen öyle. Ama ben mouse me bi çare bulamadım. Çok araştırdım yapamadım. Nasıl yapicam kimse bişey demiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yapılacağını buldum arkadaşlar.
Bu Linkten (https://ww w.unknowncheats.me/forum/call-of-duty-modern-warfare/394317-recoil-rapidfire-logitech-hub-gaming-software.html /// w lu daki boşluğu silin.) Gunmasteriq in yorumu var. O komut kodunu kopyalayıp g hub a yapıştırın. Sorun çözülmüştür. Teşekkürler cevaplarınız için. Başkalarına yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
tam anlayamadım kopyalama olmuyor kılaör açıp mı opyalama yapacaz detaylı anlatırmısın

Top Bottom