LOGITECH G203 PRODIGY vs LOGITECH G203 Lightsync

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar yarın vatan bilgisayara gidip mouse alacağım bu iki mouseyi beğendim ancak karasız kaldım hangisi daha iyi ? Aralarındaki farklar nedir? Kullananlar varsa memnun mu ?

(CS GO Oynuyorum ve aniden mouseyi çevirdiğimde arkaya dönebilmek istiyorum bu mouseler bu konuda sıkıntı çıkarır mı?)

İkisi de sensör falan olsun aynı, ama Prodigy olan RGB, LightSync olan ARGB.

Ben lightsync olanı aldım rgb leri çok iyi ve güçlü. Zaten ikisi arasında sadece rgb farkı var.

İkisi de sensör falan olsun aynı, ama Prodigy olan RGB, LightSync olan ARGB.
Ozaman argb olanı alıcam sorun çıkarmaz değil mi ? Gerçi logitec kalitesini biliyoruz ama yinede sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben lightsync olanı aldım RGB leri çok iyi ve güçlü. Zaten ikisi arasında sadece RGB farkı var.
Memnun musun performansından ?

Ozaman argb olanı alıcam sorun çıkarmaz değil mi ? Gerçi logitec kalitesini biliyoruz ama yinede sormak istedim
Ne sorun çıkartacak la? :D 2.5 yıl kullandım ben G102 Prodigy'i, sorun yaşamadım, fiyatına göre güzel.

G300s varken alınmaz...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnun musun performansından ?
Kesinlikle çok memnunum hele ki dpı seçenekleri hayatımda gördüğüm en kapsamlı dpı seçeneği. Ha bir de ışıkları çok güçlü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,613
Üyeler
173,690
Son üye
markeseptic
Geri