Neler Yeni

Logitech G213 alınır mı 650 liraya?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
2017 de almıştım fakat 1.5 yıldır kullanıyorum. Asla tavsiye etmiyorum tuşları o kadar kötü ki microsoft klavyesi kullan bundan iyi. şu an param olduğu an ilk işim klavye almak olacak inşallah. Logitech ürünlerinden asla yüzüm gülmedi. kulaklık mouse modellerini de kullandım bir daha asla 1 kuruş vermeyeceğim bir marka.
o kadar kötü değil aslında klavye ama evet farklı bir tarzı yapısı var bir çok klavye kullandım ve içlerinde kesinlikle diğerlerinden farklı kullanırken olsun felan yapısı felan farklı bir klavye herkeze göre değil yani

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Bizzat kullandım, tuş basım hissiyatı olarak harika fakat boyut olarak çok büyük bir klavye. Ayrıca uzun kullanım sonucu ctrl tuşu basmamaya başladı.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
o kadar kötü değil aslında klavye ama evet farklı bir tarzı yapısı var bir çok klavye kullandım ve içlerinde kesinlikle diğerlerinden farklı kullanırken olsun felan yapısı felan farklı bir klavye herkeze göre değil yani
G213 KLAVYE-G430 KULAKLIK-G300S mouse-G402 mouse modellerini kullandım vallahi her biri ayrı sorun çıkardı. :D hele ki kulaklık çakma pazarlarda satılandan kötü ses kalitesi vardı ya hepsi mi beni buldu anlamadım.

G213 KLAVYE-G430 KULAKLIK-G300S mouse-G402 mouse modellerini kullandım vallahi her biri ayrı sorun çıkardı. :D hele ki kulaklık çakma pazarlarda satılandan kötü ses kalitesi vardı ya hepsi mi beni buldu anlamadım.
Kaçak TV kullanıyor gayette memnun o kulaklığı bence sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 yıl kadar kullandım. Alırken de sorunlarından bahsedenler vardı ama şahsen 2 yıllık süreçte bir sıkıntısını görmedim. Daha sonra mekaniğe geçtiğim için sattım. Şu anki fiyat bandında belki daha iyi seçenekler bulunabilir. Geçen Amazon'da Bloody b640 vardı mesela. Bu bütçede alınabilecek iyi seçeneklerden biri. Şu an membran olarak g213ü alacak olsam ikinci el daha uyguna bulursam öyle tercih ederdim. 600 lira bandında mekanik bulunabileceği için.

2 yıl kadar kullandım. Alırken de sorunlarından bahsedenler vardı ama şahsen 2 yıllık süreçte bir sıkıntısını görmedim. Daha sonra mekaniğe geçtiğim için sattım. Şu anki fiyat bandında belki daha iyi seçenekler bulunabilir. Geçen Amazon'da Bloody b640 vardı mesela. Bu bütçede alınabilecek iyi seçeneklerden biri. Şu an membran olarak g213ü alacak olsam ikinci el daha uyguna bulursam öyle tercih ederdim. 600 lira bandında mekanik bulunabileceği için.
O fiyata mekanik var ama Gamepower felan var.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

yay sesi ve keycapslerin kalitesizliğinden çok fazla şikayet var
Mesaj otomatik birleştirildi:

max bütçen ne kadar?
Yedek WASD tuşları kalitesiz silikon olduğu için. Kendi tuşlarında sorun yok. Geçen ay arkadaşıma aldırmıştım biraz test etme imkanım oldu bu fiyata güzel bir seçenek bence.

Top Bottom