Aquaman
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
Doğrudur dostum. güle güle kullan.Senin şanssızlığın hocam.
Bende yıllardır logitech den şaşmıyorum hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır logitech almak.
Doğrudur dostum. güle güle kullan.Senin şanssızlığın hocam.
Bende yıllardır logitech den şaşmıyorum hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır logitech almak.
o kadar kötü değil aslında klavye ama evet farklı bir tarzı yapısı var bir çok klavye kullandım ve içlerinde kesinlikle diğerlerinden farklı kullanırken olsun felan yapısı felan farklı bir klavye herkeze göre değil yani2017 de almıştım fakat 1.5 yıldır kullanıyorum. Asla tavsiye etmiyorum tuşları o kadar kötü ki microsoft klavyesi kullan bundan iyi. şu an param olduğu an ilk işim klavye almak olacak inşallah. Logitech ürünlerinden asla yüzüm gülmedi. kulaklık mouse modellerini de kullandım bir daha asla 1 kuruş vermeyeceğim bir marka.
Işıksız ama bu ben zaten şu an ki klavyenin ışıklarının loş olmasından şikayetçiyim.![]()
Logitech K120 920-002505 Q Kablolu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech K120 920-002505 Q Kablolu Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech K120 920-002505 Q Kablolu Klavye özelliklerini incele, 319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben ucuzuna kaçtım hocam paran varsa takıl kafana göreIşıksız ama bu ben zaten şu an ki klavyenin ışıklarının loş olmasından şikayetçiyim.
G213 KLAVYE-G430 KULAKLIK-G300S mouse-G402 mouse modellerini kullandım vallahi her biri ayrı sorun çıkardı.o kadar kötü değil aslında klavye ama evet farklı bir tarzı yapısı var bir çok klavye kullandım ve içlerinde kesinlikle diğerlerinden farklı kullanırken olsun felan yapısı felan farklı bir klavye herkeze göre değil yani
Kaçak TV kullanıyor gayette memnun o kulaklığı bence sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun.G213 KLAVYE-G430 KULAKLIK-G300S mouse-G402 mouse modellerini kullandım vallahi her biri ayrı sorun çıkardı.hele ki kulaklık çakma pazarlarda satılandan kötü ses kalitesi vardı ya hepsi mi beni buldu anlamadım.
O fiyata mekanik var ama Gamepower felan var.2 yıl kadar kullandım. Alırken de sorunlarından bahsedenler vardı ama şahsen 2 yıllık süreçte bir sıkıntısını görmedim. Daha sonra mekaniğe geçtiğim için sattım. Şu anki fiyat bandında belki daha iyi seçenekler bulunabilir. Geçen Amazon'da Bloody b640 vardı mesela. Bu bütçede alınabilecek iyi seçeneklerden biri. Şu an membran olarak g213ü alacak olsam ikinci el daha uyguna bulursam öyle tercih ederdim. 600 lira bandında mekanik bulunabileceği için.
B640 güzel klavye. Tipi vs. hoşuna giderse tercih edilebilir.O fiyata mekanik var ama Gamepower felan var.
yay sesi ve keycapslerin kalitesizliğinden çok fazla şikayet varB640 güzel klavye. Tipi vs. hoşuna giderse tercih edilebilir.
max bütçen ne kadar?O fiyata mekanik var ama Gamepower felan var.
500-600yay sesi ve keycapslerin kalitesizliğinden çok fazla şikayet var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max bütçen ne kadar?
500-600
Yedek WASD tuşları kalitesiz silikon olduğu için. Kendi tuşlarında sorun yok. Geçen ay arkadaşıma aldırmıştım biraz test etme imkanım oldu bu fiyata güzel bir seçenek bence.yay sesi ve keycapslerin kalitesizliğinden çok fazla şikayet var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max bütçen ne kadar?