Logitech G213 alınır mı 650 liraya?

600 e falan gayet mantıklı çünkü 2 klavye almış oluyorsun :) tutuluk yapan shift tusum vardı direk sıfırıni yolladılar

ALINMAZ.Zamanında 250₺ye almıştım,şimdiki fiyatlarını görünce Ekonomik koşullardan bağımsız olarak söylüyorum alınmaz.O paralara daha iyi klavyeler var.Mekanik bile değil g213.
Göstersene 250 tl ye bunun gibi kaliteli klavye.

2017 de almıştım fakat 1.5 yıldır kullanıyorum. Asla tavsiye etmiyorum tuşları o kadar kötü ki microsoft klavyesi kullan bundan iyi. şu an param olduğu an ilk işim klavye almak olacak inşallah. Logitech ürünlerinden asla yüzüm gülmedi. kulaklık mouse modellerini de kullandım bir daha asla 1 kuruş vermeyeceğim bir marka.

2017 de almıştım fakat 1.5 yıldır kullanıyorum. Asla tavsiye etmiyorum tuşları o kadar kötü ki microsoft klavyesi kullan bundan iyi. şu an param olduğu an ilk işim klavye almak olacak inşallah. Logitech ürünlerinden asla yüzüm gülmedi. kulaklık mouse modellerini de kullandım bir daha asla 1 kuruş vermeyeceğim bir marka.
Senin şanssızlığın hocam.
Bende yıllardır logitech den şaşmıyorum hayatımda verdiğim en doğru kararlardandır logitech almak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,233
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri