geçen ay 150tl ye a101den lecoo klavye aldım hayla silinme gibi bir durum yok300 e anca tuşları silinen klavye alırsın.
Göstersene 250 tl ye bunun gibi kaliteli klavye.ALINMAZ.Zamanında 250₺ye almıştım,şimdiki fiyatlarını görünce Ekonomik koşullardan bağımsız olarak söylüyorum alınmaz.O paralara daha iyi klavyeler var.Mekanik bile değil g213.
Geçenlerde arkadaşım sıfır G213 aldı kullanmaya başlar başlamaz W tuşu basmamaya başladı iade etti.
1 ayda silinmiyor bi 6 ay kullan silindiğini görürsün.geçen ay 150tl ye a101den lecoo klavye aldım hayla silinme gibi bir durum yok
Kur iki katı arttı bu fiyat insaflı bile.Daha geçen sene 300TL'ydi, şimdi 650 mi olmuş.
Vah halimize.
Sakın sakın sakın zamanında 300 e bile aldırmadı bana forum alacaktım kullananların şikayetleri yüzünden almadım.650 Sakın etmez
Ne aldın?Sakın sakın sakın zamanında 300 e bile aldırmadı bana forum alacaktım kullananların şikayetleri yüzünden almadım.650 Sakın etmez
arkadaşıma aldırmıştım çok güzel klavye ama 650tl etmez
Ne aldın?
Senin şanssızlığın hocam.2017 de almıştım fakat 1.5 yıldır kullanıyorum. Asla tavsiye etmiyorum tuşları o kadar kötü ki microsoft klavyesi kullan bundan iyi. şu an param olduğu an ilk işim klavye almak olacak inşallah. Logitech ürünlerinden asla yüzüm gülmedi. kulaklık mouse modellerini de kullandım bir daha asla 1 kuruş vermeyeceğim bir marka.