Bence iyidir cooler master mk110 da alabilirsiniz onun hissi mekaniğe çok daha yakındır.Merhaba arkadaşlar. İyi forumlar... Logitech G213 sizce nasıldır ? Bu fiyata (300 TL) daha iyi bir klavye varmı ? Şimdiden teşekkürler
mekanik klavye takıntısı yoksa bence alabilirMekanik bir klavye değil. Açıkçası o parayı ona vereceğime gamepower ogre falan alırdım.
Evet yoksa alabilir. Ben kendi fikrimi belirttim.mekanik klavye takıntısı yoksa bence alabilir
Şimdi burada tam anlatamam internette çok rehber var membran klavyelerde tuşların altında plastik vardır ve switchler yoktur mekanik klavyelerde ise switchler vardır ve plastik yoktur mk110 da ise ikisi de var yani ben gp ogre falan alacağıma daha kaliteli bir klavye olan mk110 u alırdım.Mekanik ile membran klavyenin farkı ne ?
o klavye de güzeldir bana göre tek eksiği nultimedya tuşlarının olmaması,fn kombinasyonu kolaylık sağlamıyor.Şimdi burada tam anlatamam internette çok rehber var membran klavyelerde tuşların altında plastik vardır ve switchler yoktur mekanik klavyelerde ise switchler vardır ve plastik yoktur mk110 da ise ikisi de var yani ben gp ogre falan alacağıma daha kaliteli bir klavye olan mk110 u alırdım.
Ama hybrid switch bir klavye almak daha iyi bence.o klavye de güzeldir bana göre tek eksiği nultimedya tuşlarının olmaması,fn kombinasyonu kolaylık sağlamıyor.