Membran da gelişiyor yalnız dokunsan anlarsın bir teknoloji mağazasına gidip 30tllik membrana bir de g213e dokun arada baya bir fark var.Asla o fiyatı hak etmiyor onun yerine gidin 50 TL ye klavye alın aynı xo fiyata membran alınmaz sırf marka ve ışıklı diye.
Baktım zaten hiçbir farkları yok tek fark para ve insanın bari çok para verdim öveyim pek kötü hisswtmeyetim durumu. O klavye asla o fiyatı hak etmiyor K55 de keza öyle.Membran da gelişiyor yalnız dokunsan anlarsın bir teknoloji mağazasına gidip 30tllik membrana bir de g213e dokun arada baya bir fark var.
Ben olsam mk110 alırım teknik olarak apex 5 ile aynı işleyişe sahip.Baktım zaten hiçbir farkları yok tek fark para ve insanın bari çok para verdim öveyim pek kötü hisswtmeyetim durumu. O klavye asla o fiyatı hak etmiyor K55 de keza öyle.
Hocam mağazalarda onu da inceledim ve bir sürü memkanik yani mekanik hisli klavyede de inceledim. Mekanik ile arasında aşırı fark var o fiyatı hak etmiyor o ürünler.Ben olsam mk110 alırım teknik olarak apex 5 ile aynı işleyişe sahip.
hocam o klavyenin aydınlatması pek iyi değil ve klavye basımı çok ağır. tabii tercih meselesiBen olsam mk110 alırım teknik olarak apex 5 ile aynı işleyişe sahip.