🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
sen kaç paraya aldın ve ne zaman aldın
Kalbimi kırdın ustaG29 vites kısmında tuşları bulunmuyor ayrıca görüntüsü çok çocuksu.
g29 çok güzel modlanıyor.G29 vites kısmında tuşları bulunmuyor ayrıca görüntüsü çok çocuksu.
hurdacıdan 17 liraya alan benZamanında 200 300 TL di knk daha fp bir set olduğu için vites koyulması beklenmemeli zamanında dediğim 2 sene önce falan
Çalışıyormuydu pekihurdacıdan 17 liraya alan ben
pedalı biraz sıkıntılıydo kablosunu oynatınca çalışıyordu bende kablosunundaki kopukluk olan kısmını tamir edip kullanmaya devam ettimÇalışıyormuydu peki
Vay bepedalı biraz sıkıntılıydo kablosunu oynatınca çalışıyordu bende kablosunundaki kopukluk olan kısmını tamir edip kullanmaya devam ettim
Eline sağlık.Merhaba,
Arkadaşlar bugün sizlere Logitech G27 incelemesi yapacağım;
Öncelikle ürünün manuel vitese sahip olması mükemmel bir olay, bazı oyunlarda istop ediyorsunuz.
pardon ben direksiyon setlerini karıştırdım benim aldığım logitech formula vibration feedback wheel diVay be
Ani hareketlerde çok iyi uyum sağlıyor, örneğin viraj dönerken direksiyon hemen toparlıyor, tabi ayarlar da önemli.Ayrıca bir sorum olacak çok ani hareketlerde tepkimesi nasıl onuda yazarsanız sevinirim g29 da ani bir harekette tam uyum olmayabiliyor diye biliyorum
1200₺ ya bugün aldım.sen kaç paraya aldın ve ne zaman aldın
520-600 derce olarak ayarlayın öyle daha iyi yaparsınızBen drift yapamıyorum çok zor.
2018 olması lazım o yıllarda g29 ucuz du g27 yok tu bir iki tane vardı uygun fiyata satılıyor du vitesli vitessiz olarak sıfıra yakın ben g29 +vitesi 1800 tl ye almıştımAni hareketlerde çok iyi uyum sağlıyor, örneğin viraj dönerken direksiyon hemen toparlıyor, tabi ayarlar da önemli.
Ben drift yapamıyorum çok zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1200₺ ya bugün aldım.
Direksiyon derisinde yırtık var
Vites topuzunun üst kapağı çıkmış.
4 yıl önce aldığımda 700₺ ya almıştım, şu piyasada çok ucuza aldım.