Neler Yeni

Logitech G27 İnceleme!

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Merhaba,

Arkadaşlar bugün sizlere Logitech G27 incelemesi yapacağım;

Öncelikle ürünün manuel vitese sahip olması mükemmel bir olay, bazı oyunlarda istop ediyorsunuz.

Bu direksiyon setinin G25, G29' dan farklarına gelecek olursak;

G25 gördüğüm kadarıyla anakart arızası veriyor bir çok kişiden bunu duydum.

G29 vites kısmında tuşları bulunmuyor ayrıca görüntüsü çok çocuksu.

G27 daha önce de kullandım şuan da kullanıyorum, geri bildirimi harika, deri kalitesi, görünümü, vitesindeki tuşların işlevselliği, uzun ömürlülüğü gibi açılardan çok üstün.

Sanırım bu yüzden piyasada G29 ile aynı fiyatlara satılıyor.

Debriyajının hafif olması
Frenin sert olması
Gazın hafif olması gerçek araba hissini uyandırıyor.

Vitesinde gördüğüm bir kusur var, gerçekçilik için yapılmış sanırım, içini açıp baktığımda 1 adet bilye ve 3 adet delik vardı, vitesi geri takarken kemikli olması için yapılmış, ben bunu beğenmedim diğerlerinde var mı bilmiyorum.

Direksiyonun kendisi sorunsuz her anlamda güzel bir direksiyon.

Ayrıca 3D aparat ile direksiyon değiştirilebiliyor ve vitesi de değiştirilebiliyor.

Eğer uygun fiyata bulursanız kaçırmayın, alın derim.

G25 gibi arıza vermez, G29 gibi pahalı değil, Thrustmaster saymıyorum bile...
G25,G27 ve G29 amatör olarak giriş seviyesi direksiyonlardır. Thrustmaster ile kıyaslanamaz bile. T.Master direksiyonlar ise amatörlükten çıkış seviyesi direksiyonlardır. İmkanı olan var ise direk T.Master direksiyon alsın. Logitech serileri ile vaktini boşa harcamasın.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
G25,G27 ve G29 amatör olarak giriş seviyesi direksiyonlardır. Thrustmaster ile kıyaslanamaz bile. T.Master direksiyonlar ise amatörlükten çıkış seviyesi direksiyonlardır. İmkanı olan var ise direk T.Master direksiyon alsın. Logitech serileri ile vaktini boşa harcamasın.
Logitech amatör

Thrustmaster orta seviye

Fanatec gerçek sporcular için simulasyon setidir, imkanı olan fanatec alsın.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Çoksel gözüküyor kaç para ?

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Logitech amatör

Thrustmaster orta seviye

Fanatec gerçek sporcular için simulasyon setidir, imkanı olan fanatec alsın.
Fanatec gereksiz bir seviye. Profesyonel olarak bu işi yapmayan birisine önerilebilecek bir direksiyon seti değil. Eski G25,G27,G29,T300RS,T500RS ve CSL Elite kullanıcısı olarak önerebileceğim orta seviye direksiyon T300 dür.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Fanatec gereksiz bir seviye. Profesyonel olarak bu işi yapmayan birisine önerilebilecek bir direksiyon seti değil. Eski G25,G27,G29,T300RS,T500RS ve CSL Elite kullanıcısı olarak önerebileceğim orta seviye direksiyon T300 dür.
TMX pro fiyat performans olarak bence en iyisi

Top Bottom