Sence geçici heves mi bu fiyata ekran kartı veya anakrt işlemci de alabilirdimSatarsın. Fiyat kaybeden şeyler değil pek iki üç lira düşer tabi ama kullandığına say bende zamanında aldım kıyamıyorum satmaya en son aylar önce kullansamda. Ara ara geliyor kafası
İptal mi edeyim diyorsun iptal edersem am5 sisteme gecicem çünküAldım, 1 ay oynadım sıkıldım. 2023 yazında bi heves geldi açıp 1 hafta yine oynadım sıkıldım. Vitesliyse seneye aldığın fiyattan yine satarsın.
Bana AM5 sistem daha mantıklı geldi.İptal mi edeyim diyorsun iptal edersem am5 sisteme gecicem çünkü
Çok heves ediyom aslında da Xbox da var bende forza falan sarmazmiSistem kötü, salla direksiyonu. 2.elde değeri çok düşüyor. Çok niyetliysen 2.el al. Üç sene önce heves Edip aldım doğru düzgün oynamadım
Bir Süre Sonrası Sıkılırsında Aklıma Şu Takıldı Aldıysan İade Süreci Süresi Ne kadar malum yakında malum olay var o zmaandan önce parayı alabilicek misin?Çok heves ediyom aslında da Xbox da var bende forza falan sarmazmi
Hemen gelio iade amazondaBir Süre Sonrası Sıkılırsında Aklıma Şu Takıldı Aldıysan İade Süreci Süresi Ne kadar malum yakında malum olay var o zmaandan önce parayı alabilicek misin?