Logitech G29 D-pad sorunu

siemon

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhaba g29umda şu sol yön tuşu diğer üçüne nazaran sert basmayınca algılamıyor yani yumuşak basınca genelde algılamıyor bu sizde de var mı? daha bugün elime ulaştı bu arada sıfır ürün yani.

Ekler

• indir.webp
    indir.webp
    168.6 KB · Hit: 26
hayır bende öyle bir sorun yok kutula geri gönder değişim ya da iade iste

Normal basınca algılıyor bendeki ve üstteki mavi çizginin sol tarafındaki deri sağ tarafa göre biraz daha pürüssüz gibi gözüküyor yanlış görmediysem.benimde öyle falat benim kullandığımdan dolayı olabilir sizinki sıfır daha ve jelatindeki hava kabarcıkları neden var.bence en iyisi iade etme şansınız varsa iade edin.

hayır bende öyle bir sorun yok kutula geri gönder değişim ya da iade iste
sırf böyle birşeyden iade etmeye gerek var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal basınca algılıyor bendeki ve üstteki mavi çizginin sol tarafındaki deri sağ tarafa göre biraz daha pürüssüz gibi gözüküyor yanlış görmediysem.benimde öyle falat benim kullandığımdan dolayı olabilir sizinki sıfır daha ve jelatindeki hava kabarcıkları neden var.bence en iyisi iade etme şansınız varsa iade edin.
hocam jelatini kardeşim çıkarıyordu geri taktım, ayrıca o pürüzsüzlük olayı kamerada öyle çıkmış normalde iki tarafta aynı, ayriyeten tuş normal basınca algılıyor sadece cok yumuşak basınca algılamıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam jelatini kardeşim çıkarıyordu geri taktım, ayrıca o pürüzsüzlük olayı kamerada öyle çıkmış normalde iki tarafta aynı, ayriyeten tuş normal basınca algılıyor sadece cok yumuşak basınca algılamıyor
Tamamdır hocam gerisi sizin tercihinize kalmış.🙂

hayır tabi ki yok ama tuşta ki sorun belki zamanla ilerler hiç çalışmayacak duruma gelebilir, ama tuşları pek kullanmıyorum dersen hiç gerek yok göndermene, şahsen ben tuş ataması vb çok yaptığım için anında geri gönderirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri