siemon
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
sırf böyle birşeyden iade etmeye gerek var mı hocamhayır bende öyle bir sorun yok kutula geri gönder değişim ya da iade iste
hocam jelatini kardeşim çıkarıyordu geri taktım, ayrıca o pürüzsüzlük olayı kamerada öyle çıkmış normalde iki tarafta aynı, ayriyeten tuş normal basınca algılıyor sadece cok yumuşak basınca algılamıyorNormal basınca algılıyor bendeki ve üstteki mavi çizginin sol tarafındaki deri sağ tarafa göre biraz daha pürüssüz gibi gözüküyor yanlış görmediysem.benimde öyle falat benim kullandığımdan dolayı olabilir sizinki sıfır daha ve jelatindeki hava kabarcıkları neden var.bence en iyisi iade etme şansınız varsa iade edin.
Tamamdır hocam gerisi sizin tercihinize kalmış.sırf böyle birşeyden iade etmeye gerek var mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam jelatini kardeşim çıkarıyordu geri taktım, ayrıca o pürüzsüzlük olayı kamerada öyle çıkmış normalde iki tarafta aynı, ayriyeten tuş normal basınca algılıyor sadece cok yumuşak basınca algılamıyor
hayır tabi ki yok ama tuşta ki sorun belki zamanla ilerler hiç çalışmayacak duruma gelebilir, ama tuşları pek kullanmıyorum dersen hiç gerek yok göndermene, şahsen ben tuş ataması vb çok yaptığım için anında geri gönderirdim.sırf böyle birşeyden iade etmeye gerek var mı hocam