hocam bence kiralayın biraz heves atın kendimden bilirim bir şeye baya bir hevesim vardı bir kaç ay sonra bir gram heves kalmadı gerçektenŞimdi sıfırı alsam bi dünya para acaba diyorum aldıktan sonrada bi ay kullanıp kenara mı atarım oda muallak
Şöyle bi ay 1650ye kiralayıp kullanmak sizce mantıklı mı?
Kıralabunuda aylık 1050lira ama stok yok burasıda biraz tuzlu gibi geldi şöyle 1000lira olsa aylık yapıştırıcamçok mantıklı çünkü genelde dediğin gibi oluyor direksiyondan hevesi alınca kenara atıyorsun
hocam oyunlar fena ama ben bile tam bir GTA V hastası olmama rağmen 360 saatten sonra sıktı tabii bu birazda kişiden kişiye değişirKıralabunuda aylık 1050lira ama stok yok burasıda biraz tuzlu gibi geldi şöyle 1000lira olsa aylık yapıştırıcam
Forza asetto ETS bu üç oyunum var zaten bunlarda kullanıcam
Heves konusu kişiden kişiye değişir. Bende 2 yıl oldu alalı. ETS2 ve Forza5'in başından kalkamıyorum.Şimdi sıfırı alsam bi dünya para acaba diyorum aldıktan sonrada bi ay kullanıp kenara mı atarım oda muallak
Şöyle bi ay 1650ye kiralayıp kullanmak sizce mantıklı mı?
Bizim burda derken hocam bi internet sitesi mi yoksa sizin orda bi dükkan mı kiralıyorBizim burda aylık 1400₺ değermi acaba
Ya ehliyeti aldıktan sonra bilgisayarın yüzüne bakmam muhtemelen ehliyetide 4 5 aya almış olurumHeves konusu kişiden kişiye değişir. Bende 2 yıl oldu alalı. ETS2 ve Forza5'in başından kalkamıyorum.
internet sitesinden hocam. kusura bakma cevaplamayı unutmuşum.Bizim burda derken hocam bi internet sitesi mi yoksa sizin orda bi dükkan mı kiralıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya ehliyeti aldıktan sonra bilgisayarın yüzüne bakmam muhtemelen ehliyetide 4 5 aya almış olurum