Neler Yeni

Logitech g300s Çalışmıyor Kod 43

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
kod 43 genelde ekran kartında cıkan bir hataydı. Driver'ları yuklu mu ?

Qwesnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asdas.PNG

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
sistemi yeni aldım ekran kartı driverını yükleyip deneyeyim mouse driverı yüklü ama mouse u tanımıyor
mouse eskiden var mıydı yoksa sistemle beraber mi aldınız? yeni aldıysanız iade edin kötü mouse.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Logitech g300s mouse calışmıyor kod 43 hatası veriyor
Bu driver ekran kartlarında olan bir hatadır bunu yeni bios yazarak bu hata ekran kartlarında düzeltilir sizde kurulu olan mouse driverları varsa bunları silip sonra anakartınızın sitesinden en son gelen güncellemeleri yükleyip tekrardan mouse driverlarını kurduğunuzda sorunun düzeleceğini umuyorum.
Şimdi bu kod43 ekran kartları ortalama piyasasının 1000-2000 altına satılır işi bilmeyen arkadaşlar bunu yazdım diye youtubedan video izleyip uyanıklık yapıp düzelmeye çalışıp yapamazlarsa kart ellerinde patlar, satan adamda geri almaz ona göre. :D

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
Bu driver ekran kartlarında olan bir hatadır bunu yeni bios yazarak bu hata ekran kartlarında düzeltilir sizde kurulu olan mouse driverları varsa bunları silip sonra anakartınızın sitesinden en son gelen güncellemeleri yükleyip tekrardan mouse driverlarını kurduğunuzda sorunun düzeleceğini umuyorum.
Şimdi bu kod43 ekran kartları ortalama piyasasının 1000-2000 altına satılır işi bilmeyen arkadaşlar bunu yazdım diye youtubedan video izleyip uyanıklık yapıp düzelmeye çalışıp yapamazlarsa kart ellerinde patlar, satan adamda geri almaz ona göre. :D
zamanında elime boyle bir kart gecmisti, cok ugrastim bios atamayı vs vs elimde patlamadan cıkardım elimden. Cogu seyi denedigimi dusunuyorum ama driver yukleyince patlıyordu goruntu. Cozebilir miydim sizce ugrassam?

Qwesnan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanında elime boyle bir kart gecmisti, cok ugrastim bios atamayı vs vs elimde patlamadan cıkardım elimden. Cogu seyi denedigimi dusunuyorum ama driver yukleyince patlıyordu goruntu. Cozebilir miydim sizce ugrassam?
ekran kartında bir sorun yok mouse bilgilerine bakarken kod43 yazdığını gördüm ondan yazdım

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eğer bu tür donanımlara hevesiniz ve arzunuz varsa çözebileceiğinize inanıyorum çünkü ben bile yabancı kanllardan araştırarak çok bilgi öğrendim, şimdide gtx 950 ve gtx960 aynı işlemcilere sahip olduğunu öğrendim bakalım tam çözebilirsem olayı 950ye 960 biosu atacağım, zamanında bunun benzerini rx 480 e rx580 biosu yapanlar çok olmuştu.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
Eğer bu tür donanımlara hevesiniz ve arzunuz varsa çözebileceiğinize inanıyorum çünkü ben bile yabancı kanllardan araştırarak çok bilgi öğrendim, şimdide gtx 950 ve gtx960 aynı işlemcilere sahip olduğunu öğrendim bakalım tam çözebilirsem olayı 950ye 960 biosu atacağım, zamanında bunun benzerini rx 480 e rx580 biosu yapanlar çok olmuştu.
hocam 1.5 yıl onceydi sapphire r9 290x cift biosluydu galiba o su an tam teknik bilgilere sahip degilim ama cok denemistim dediginiz gibi farklı kartların biosunu atmıstım falan filan. Rusca sitelerde bile arastırdım fakat onerilen cozumlerden hicbiri ise yaramamıstı. Elden cıkardık artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,493
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom