C coldplay 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 1 Nisan 2023 #1 g300s kullanıyorum sol ana düğme bazen çift tıklama işlemi uyguluyor iptal etmek istiyorum ve başka bir tuşu görevlendirmek istiyorum nasıl iptal edebilirim? başka tuşu görevlendirmeyi biliyorum ama ana düğmeleri iptal etmeyi bilmiyorum
g300s kullanıyorum sol ana düğme bazen çift tıklama işlemi uyguluyor iptal etmek istiyorum ve başka bir tuşu görevlendirmek istiyorum nasıl iptal edebilirim? başka tuşu görevlendirmeyi biliyorum ama ana düğmeleri iptal etmeyi bilmiyorum
nowdead88 80+ Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim kerem koçar 1 Nisan 2023 #2 Logitech uygulaması var oradan yapabilirsin istediğin atamayı
C coldplay 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 nowdead88 yazmış: Logitech uygulaması var oradan yapabilirsin istediğin atamayı Devamı için tıklayın... nasıl iptal edeceğim? sol ve sağ ana düğmelerde atama yok sadece yer değiştirme mevcut iptal etmek istiyorum başka tuşa görev eklemeyi biliyorum
nowdead88 yazmış: Logitech uygulaması var oradan yapabilirsin istediğin atamayı Devamı için tıklayın... nasıl iptal edeceğim? sol ve sağ ana düğmelerde atama yok sadece yer değiştirme mevcut iptal etmek istiyorum başka tuşa görev eklemeyi biliyorum