Şuan kullanıyorum 1 sene oldu mouse tekerleği bozuldu aşşa yapıyom yukarı falan gidiyor bazen düzgün çalışıyor onun dışında sorun yokG305 aldım çok araştırmadan nerdeyese hiç araştırmadım ne yapacam şimdi onun yerine vxe R1 atack sarck daha iyi deniliyor
Ee hocam o zaman üzülmeyeceksiniz akılsız başın cezasını bu sefer ayaklar değil cüzdan çekmişhiç araştırmadım ne yapacam şimdi
1 yıl idare etsin değişirim artıkEe hocam o zaman üzülmeyeceksiniz akılsız başın cezasını bu sefer ayaklar değil cüzdan çekmiş
İade imkanınız varsa iade edin. O bütçede çok daha iyileri var. İade şansınız vs yoksa yapacak bir şey yok kullanın. İkinci elden ilan açın belki birine satabilirsiniz.
Almışsınız ve denilen yapılanların bir önemi yok. Sorunsuz kullanıyorsanız hayırlı olsun. Bir sonraki satın alma aşamanızda konu açarsanız sizin için daha yararlı olacaktır.G305 aldım çok araştırmadan nerdeyese hiç araştırmadım ne yapacam şimdi onun yerine vxe R1 atack sarck daha iyi deniliyor
İade edebilirsin hala hakkın varAldım artık yapacak bişey yok 1yıl idare etsin değişirim