❌İndirim Bitti! Amazon Logitech g305 kablosuz mouse (GÜNCELLEME)

asırı bos bır mouse alınmaya degmez bu paraya kalıtelı kablolu alın sırf kablosuz dıye alınmaz
çok kötü kesinlikle alınmaz
abartılacak bı kötülüğü yok. Biraz daha koyup daha iyisini almak daha mantıklı ama yerine kablolu almak mantıklı değil. Kablosuzdan sonra kablolu eziyet gibi geliyor. Sensörü çok iyi değil ancak sorunsuz ve öyle çok bir hissiyat farkı yok. Öldürecek bir durum yok ama bütçen çıkmıyorsa sorunsuz senelerce kullanırsın.

abartılacak bı kötülüğü yok. Biraz daha koyup daha iyisini almak daha mantıklı ama yerine kablolu almak mantıklı değil. Kablosuzdan sonra kablolu eziyet gibi geliyor. Sensörü çok iyi değil ancak sorunsuz ve öyle çok bir hissiyat farkı yok. Öldürecek bir durum yok ama bütçen çıkmıyorsa sorunsuz senelerce kullanırsın.
şunu alcağıma endgame falan alırım 800 e kablolu paramla rezil olmam

şunu alcağıma endgame falan alırım 800 e kablolu paramla rezil olmam
Rezil olacağın durum ne anlamadım. Bu mouseda öldürecek bı kötülük yok. pil aparatıyla birlikte 10 gram daha hafifletip rahatlıkla kullanabilirsin. Değerleri göze düşük gelebilir ama F1 pro da kullanmış birisi olarak ağırlığı ve pil değiştirme muhabbeti dışında bir kötülüğünü görmedim.

Bu mouse’u uygulamadan satın aldım ilk siparişe özel 100 tl daha düştü 1049 TL'ye geldi bence iyi fiyata aldım kullanan varsa memnun mudur acaba üründen

https://www.amazon.com.tr/Logitech-...&keywords=logitech+g305&qid=1726491189&sr=8-1
1-2k bandında kablosuz bakıyorum bende bu mudur nasıldır iyi midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2k bandında kablosuz bakıyorum bende bu mudur nasıldır iyi midir
daha yükseğinde daha iyisi var mıdır yoksa fp bu mudur

bende razer deathadder v2 mini var geçilirmi buna

Rezil olacağın durum ne anlamadım. Bu mouseda öldürecek bı kötülük yok. pil aparatıyla birlikte 10 gram daha hafifletip rahatlıkla kullanabilirsin. Değerleri göze düşük gelebilir ama F1 pro da kullanmış birisi olarak ağırlığı ve pil değiştirme muhabbeti dışında bir kötülüğünü görmedim.
purple place oynamaya birebir

Logitech diyince aklıma hep double click geliyor. Kaç tane mouse öyle çöp oldu.

vazgeçtim Furylevel z1 satın aldım

Son düzenleme:
Furylevel Z1 almak daha mantıklı tercih sizin tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vazgeçtim Furylevel z1 satın aldım
İyi yapmışsınız her açıdan daha iyi mouse kendim de kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,436
Üyeler