Neler Yeni

Logitech g305 h.o g.o ?

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Bence çok ya o mouse için

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Coolpanda

80+ Silver
Sırf kablosuz diye ben o kadar para vermezdim. Ha Wireless sınıf pahalı tabi yapacak bir şey yok. Kablosuz önemli ise H.O

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Sırf kablosuz diye ben o kadar para vermezdim. Ha Wireless sınıf pahalı tabi yapacak bir şey yok. Kablosuz önemli ise H.O
Masamda kablo kirliliği olsun istemiyorum. Sensörü iyi olan valorant vs. oynarken üzmeyecek en mantıklı bu model geldi. Ayrıca pili de uzun gidiyor o yüzden tercih ettim. Zaten amazondan aldığım için kafam rahat alır kullanırım beğenmezsem iade ederim. Bu arada bu fiyata başka önereceğiniz mouse varsa söyleyebilirsiniz.

PNSHER

80+ Bronze
Logitech g305 Lightspeed siyah modelini kuponla amazondan 680 TL' ye satın aldım. Sizce iyi mi bu fiyata?
Çok daha yüksek fiyata satılıan bir model çünkü bana çok iyi fiyat geldi.
Çok iyi mouse ben 450 civarı almıştım 4 aydır kullanıyorum. Duracell şarjlı pillerle 1 ay kadar gidiyor. Bundan önce SS rival 3 wireless kullanmıştım memnun kalmadım iade etim, bu çok daha iyi.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Ben mouse bakarken 400 liralara falan yaklaşıyordu bu mouse o yüzden şimdi çok geldi. Şuan herhalde normal fiyatı gibi o yüzden çok geldi demiştim :D

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Çok iyi mouse ben 450 civarı almıştım 4 aydır kullanıyorum. Duracell şarjlı pillerle 1 ay kadar gidiyor. Bundan önce SS rival 3 wireless kullanmıştım memnun kalmadım iade etim, bu çok daha iyi.
Benim zaten elimde hazırda sarj edilebilir pil ve sarj etme cihazı bulunuyor. Dediğiniz gibi tek bir pil ile 1 ay civarı kullanıldığını gördüm çoğu yerde bu çok büyük bir artı zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben mouse bakarken 400 liralara falan yaklaşıyordu bu mouse o yüzden şimdi çok geldi. Şuan herhalde normal fiyatı gibi o yüzden çok geldi demiştim :D
Şuanda normal fiyatı 766tl :D Ülkede sabit fiyatta kalan bir şey olmadığı için normal.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih

Checkmate

80+ Silver
Masamda kablo kirliliği olsun istemiyorum. Sensörü iyi olan valorant vs. oynarken üzmeyecek en mantıklı bu model geldi. Ayrıca pili de uzun gidiyor o yüzden tercih ettim. Zaten amazondan aldığım için kafam rahat alır kullanırım beğenmezsem iade ederim. Bu arada bu fiyata başka önereceğiniz mouse varsa söyleyebilirsiniz.
İptal edip rival 3 wireless alabilirsin bu kampanyadan yararlanırsan 420TL ye gelir üstüne 1.5v şarjlı pil alabilirsin. G305 den bin kat daha iyi olur.

Mesaj otomatik birleştirildi:

120 TL daha pahalı hocam bu.
Bu arada orochi bambaşla bir mouse g305 ile kıyaslanmaması lazım, malzeme kalitesi, switch olarak vs çok daha üstün.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

bextrium

80+
Mart ayında gamin.gen indirimlerinden 290a almıştım. Uçmuş fiyat. Çok memnun kalırsın muhtemelen.

Top Bottom