Yardım Logitech g305 lightspeed alınır mı?

Blondeboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Gaming gecesinde gördüm, kaç TL'ye düşerse alınır? Wraith çok öneriliyor ancak 1300 tl lik olanının dangle ı yokmuş sanırım. Hangi modele bakmalıyım bunu almazsam?
Screenshot_2024-08-16-21-45-18-271-edit_com.whatsapp.jpg

Alinir hocam. Gayet iyi mouse CPI testlerine bakarsaniz dogruluk ve performansini anlayabilirsiniz. SS Rival 3 Wirelesstan gecmeyi dusunuyorum hem fiyati uygun hem de iyi.

Alinir hocam. Gayet iyi mouse CPI testlerine bakarsaniz dogruluk ve performansini anlayabilirsiniz. SS Rival 3 Wirelesstan gecmeyi dusunuyorum hem fiyati uygun hem de iyi.
Kaça düşse alınır hocam. Birde diğer yorumlarda bu çok eskidi wraith alınır bu alınmaz deniliyor

Ben en ucuz vatanda yakaladim zamaninda alamadim 1299TL idi suanda genel fiyati zaten attiginiz gibi bu fiyatada alinir bence.

Hocam fare incehesap gaming gecesinde yapisin derim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam wraith vxr ile kıyaslandığında tercihiniz ne olur

IMG-20240814-WA0062.jpg

Wraithten fare almam cinli markalarin cok fazla mikro sorunlari var wraithten alinirsa pahali ve iyi fare alinir dusuk butceli fare yillardir tavsiye edip aldirdim herkese fakat incelemeleri gordukten sonra sogudum M3S aldirdim 4 arkadasima memnunlar ve fareler gayet iyi ama artik kisisel sebeplerden tercih etmiyorum G305 gayet basarili ben bir tane satin aldim bu fiyata bulmusken.

Alamadim kart bilgilerini girerken stok bitti eski fiyatina geri cikti :D

Wraithten fare almam cinli markalarin cok fazla mikro sorunlari var wraithten alinirsa pahali ve iyi fare alinir dusuk butceli fare yillardir tavsiye edip aldirdim herkese fakat incelemeleri gordukten sonra sogudum M3S aldirdim 4 arkadasima memnunlar ve fareler gayet iyi ama artik kisisel sebeplerden tercih etmiyorum G305 gayet basarili ben bir tane satin aldim bu fiyata bulmusken.

Alamadim kart bilgilerini girerken stok bitti eski fiyatina geri cikti :D
Evet hocam stok fiyatına geri çıktı ya

Hocam iade geldi veya stok yenilediler tekrar indirimli fiyata aninda kaptim bir tane.

Beyazini istiyordum fakat 300TL ucuzunu bulmusken piyasaya gore rengi pek onemsemedim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-16 221513.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-16 221513.png
    12.6 KB · Hit: 55
ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,469
Üyeler
193,405
Son üye
turangungw
Geri