Kaça düşse alınır hocam. Birde diğer yorumlarda bu çok eskidi wraith alınır bu alınmaz deniliyor![]()
Logitech G305 LIGHTSPEED Review
The Logitech G305 LIGHTSPEED is a wireless gaming mouse with a solid, plastic shell. It connects using a USB receiver and uses a single AA battery for power. Its...www.rtings.com
Alinir hocam. Gayet iyi mouse CPI testlerine bakarsaniz dogruluk ve performansini anlayabilirsiniz. SS Rival 3 Wirelesstan gecmeyi dusunuyorum hem fiyati uygun hem de iyi.
Hocam wraith vxr ile kıyaslandığında tercihiniz ne olurHocam fare incehesap gaming gecesinde yapisin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Siyah Oyuncu Mouse - 910-005283 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet hocam stok fiyatına geri çıktı yaWraithten fare almam cinli markalarin cok fazla mikro sorunlari var wraithten alinirsa pahali ve iyi fare alinir dusuk butceli fare yillardir tavsiye edip aldirdim herkese fakat incelemeleri gordukten sonra sogudum M3S aldirdim 4 arkadasima memnunlar ve fareler gayet iyi ama artik kisisel sebeplerden tercih etmiyorum G305 gayet basarili ben bir tane satin aldim bu fiyata bulmusken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alamadim kart bilgilerini girerken stok bitti eski fiyatina geri cikti![]()