Tam bilmiyorum ama logitech in driver desteği olma olsaılığı da var fiyatına göre bakıncaLogitech i kullansan daha iyi ama redragon un kulaklıkları hakkında bir fikrim yok
Galiba logitech g hub programından ayarlanabiliyor bazı kişilerde görmüyor falan gibi sıkıntılar oluyormuş ama anladığım kadarıyla desteği varLogitech i kullansan daha iyi ama redragon un kulaklıkları hakkında bir fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam bilmiyorum ama logitech in driver desteği olma olsaılığı da var fiyatına göre bakınca
driver desteği derken neyi kast ediyorsunuz? logitechte RGB yok. Driver ile neyi kontrol edebilirim? LAMIA2'nin RGB'si var ve yazılımı da var. RGB benim için bir şey ifade etmiyor gerçi.Logitech i kullansan daha iyi ama redragon un kulaklıkları hakkında bir fikrim yok
Tam bilmiyorum ama logitech in driver desteği olma olsaılığı da var fiyatına göre bakınca
Galiba logitech g hub programından ayarlanabiliyor bazı kişilerde görmüyor falan gibi sıkıntılar oluyormuş ama anladığım kadarıyla desteği var
rgb açısından değil ses ayarları açısından sanırım bende tam bilmiyorum amadriver desteği derken neyi kast ediyorsunuz? logitechte RGB yok. Driver ile neyi kontrol edebilirim? LAMIA2'nin RGB'si var ve yazılımı da var. RGB benim için bir şey ifade etmiyor gerçi.