Neler Yeni

logitech G332 vs redragon LAMIA2

guhaze

80+
Arkadaşlar merhaba, bu iki kulaklıktan hangisini tercih ederdiniz ? elimde ikisi de var. birini kendim kullanacağım diğerini yeğenime hediye edeceğim. siz olsanız hangisini seçersiniz?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
g332iyi kendinizin kullanmasını tavsiye ederim.

guhaze

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi yönü daha iyidir sizce?

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Logitech i kullansan daha iyi ama redragon un kulaklıkları hakkında bir fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech i kullansan daha iyi ama redragon un kulaklıkları hakkında bir fikrim yok
Tam bilmiyorum ama logitech in driver desteği olma olsaılığı da var fiyatına göre bakınca

Tam bilmiyorum ama logitech in driver desteği olma olsaılığı da var fiyatına göre bakınca
Galiba logitech g hub programından ayarlanabiliyor bazı kişilerde görmüyor falan gibi sıkıntılar oluyormuş ama anladığım kadarıyla desteği var

guhaze

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Galiba logitech g hub programından ayarlanabiliyor bazı kişilerde görmüyor falan gibi sıkıntılar oluyormuş ama anladığım kadarıyla desteği var
driver desteği derken neyi kast ediyorsunuz? logitechte RGB yok. Driver ile neyi kontrol edebilirim? LAMIA2'nin RGB'si var ve yazılımı da var. RGB benim için bir şey ifade etmiyor gerçi.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
driver desteği derken neyi kast ediyorsunuz? logitechte RGB yok. Driver ile neyi kontrol edebilirim? LAMIA2'nin RGB'si var ve yazılımı da var. RGB benim için bir şey ifade etmiyor gerçi.
rgb açısından değil ses ayarları açısından sanırım bende tam bilmiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom