Mustafa erdemli
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Logitech g502 geri mouse alınır mı yardımcı olur musunuz
Çok para vermek istemiyorum hocam Max 1500 filanalınmaz max çıkabileceğiniz bütçeyi yazın
Öneriniz ne olur acabaalınmaz max çıkabileceğiniz bütçeyi yazın
Çok basit bir marka gibi duruyor hocam daha önce hiç duymadım bide A9 mi bumugenelde bu öneriliyordu hala bu fiyatta en iyisi mi bilmiyorum ama güzel mouse
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
son dönemlerde türkiyede en çok satan mouselardan biri sizin attığınıza göre çok çok daha kaliteli bir mouseÇok basit bir marka gibi duruyor hocam daha önce hiç duymadım bide A9 mi bumu
Öyle mi bilmiyordum hocam sensorumu iyison dönemlerde türkiyede en çok satan mouselardan biri sizin attığınıza göre çok çok daha kaliteli bir mouse
her açıdan daha iyi logitech steelseries vb. markalar artık mazide kaldı bu konularda herkes bu tarz markalara yöneliyorÖyle mi bilmiyordum hocam sensorumu iyi