Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,387
Arkadaşlar sizce
Razer Deathadder V2 mi yoksa Logitech G502 Hero mu ?
650 IPS e sahip tek marka mouse. Tek öğrenmek istediğim Mouse da IPS ne işe yarar ? Karşılaştırma videosu varmı ? 60 hz vs 240 hz tarzı bir video ? Anlamam içinDeathadder V2 daha iyi bir sensöre sahip.
"Sensörün hareketi doğru bir şekilde izleyebileceği en yüksek hızı ifade eder."650 IPS e sahip tek marka mouse. Tek öğrenmek istediğim Mouse da IPS ne işe yarar ? Karşılaştırma videosu varmı ? 60 hz vs 240 hz tarzı bir video ? Anlamam için
Kendim deathadder v2 kullanmaktayim ve gercekten cok memnunum daha cok csgo oynuyorum ve 650 ips tarama hizi bu gibi oyunlarda buyuk bir avantajArkadaşlar sizce
Ben de hardcore CS oynuyorum onun için yrni kuracağım sisteme full kaliteli rşyalar alacağım. Kulaklık olaralta Razer Blackshark V2 X alacağım gayet iyi bir kulaklık.Kendim deathadder v2 kullanmaktayim ve gercekten cok memnunum daha cok csgo oynuyorum ve 650 ips tarama hizi bu gibi oyunlarda buyuk bir avantaj
Ozaman deathadder v2 al hem kulakliginda razermis ekipmanlarin ayni markadan olunca daha iyi oluyo cunku tek bi yazilimdan hepsini kontrol edebiliyorsunuzBen de hardcore CS oynuyorum onun için yrni kuracağım sisteme full kaliteli rşyalar alacağım. Kulaklık olaralta Razer Blackshark V2 X alacağım gayet iyi bir kulaklık.