Neler Yeni

Logitech G502 SE Hero Sizce Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
akın certel
Herkese Merhaba, Logitech G502 SE Hero marka mouse sipariş ettim , Fps türü oyunlar onuyorum elim büyük, sizce bu mouse nasıl ve aranızda kullanan varsa deneyimleini paylaşırsa çok sevinirm, şimdiden teşekkürler

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
400IPS ve 1000HZ bir mouse.
Üzmeyecektir.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.Fare hafif bir fare değil.Aman aman ağır da değil.Küçük elliler için kesinlikle uygun görmüyorum.Orta-Büyük eller için daha uygn.Tasarımı muazzam.Ele oturuşu muazzam...

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Körelmiş Bir Toplumun İçinde Kendini Özgürleştirebilmiş Bir Karakter:  Mülayim Sert - Ekşi Şeyler

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.Fare hafif bir fare değil.Aman aman ağır da değil.Küçük elliler için kesinlikle uygun görmüyorum.Orta-Büyük eller için daha uygn.Tasarımı muazzam.Ele oturuşu muazzam...
Varsa aklında başka bir soru sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
akın certel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bende asus rog gladius core 2 var suan yenide almıştım mouse çok iyi ama asırı el terletiyor ki normalde elleri terleyen birisi değilim peki logitech bu konuda nasıl

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Kardeşim bende asus rog gladius core 2 var suan yenide almıştım mouse çok iyi ama asırı el terletiyor ki normalde elleri terleyen birisi değilim peki logitech bu konuda nasıl
Ben oyun oynarken elleri terleyen birisi değilim,aksine oyun oynarken ellerim üşüyor.Dikkatimi çeken bir şey olmadı benim ter ile alakalı.Belki yapısal bir şey olabilir ama ben g502'de böyle bir şey yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,065
Üyeler
167,049
Son üye
cancan3255
Top Bottom