Çözüldü✓ Logitech g502x plus nasıl

Kiritsugu

80+
Reaksiyon skoru
26
RGB olsun biraz istiyorum göze hitap etsin öneriniz var mı başka

6000 7000 civarına kadar çıkabilirim almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanıyorum hep
RGB bu bütçelerde var ama çoğu kötü, sade farelere yönelin hocam.

markaları bilmiyorum ama bunlardan birini alıp yıllarca kullanabilirmiyim sorun yaşarmıyım. ben daha çok razer ve logitech biliyorum özellikle logitech kullandım daha önce yıllarca banamısın demedi tabi oyuncu mouse değildi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir sorun yaşarsam muhattabım var mı garantileri var mı biliyormusunuz yada dediğim markalardan iyi yıllarca kullanılacak bir model önerir misiniz?

markaları bilmiyorum ama bunlardan birini alıp yıllarca kullanabilirmiyim sorun yaşarmıyım. ben daha çok razer ve logitech biliyorum özellikle logitech kullandım daha önce yıllarca banamısın demedi tabi oyuncu mouse değildi.
Hiç bir fareye yıllarca kullanırsın diyemem ama düzgün kullanırsanız evet yıllarca kullanırsınız. Attıklarım gayet kalite mouselar.

bir sorun yaşarsam muhattabım var mı garantileri var mı biliyormusunuz yada dediğim markalardan iyi yıllarca kullanılacak bir model önerir misiniz?
Hocam 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz 2 sene garanti kapsamındadır deniyor ayrıca, firmada gayet bilinen ve tanınan bir firma.

Hiç bir fareye yıllarca kullanırsın diyemem ama düzgün kullanırsanız evet yıllarca kullanırsınız. Attıklarım gayet kalite mouselar.

Hocam 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz 2 sene garanti kapsamındadır deniyor ayrıca, firmada gayet bilinen ve tanınan bir firma.
hocam peki bu 3 mouse güzel beğendim renkleri falan baya iyi bunların arasında daha kaliteli diyebileceğin var mı sensör olsun malzeme olsun

Gayet bilinen ve tanınan diyip gösterdiğin firma kutuyu açınca iade hakkını elinden alan bir firma. Forumda bir sürü konusunu görüyorum, insanlar THH'ye başvurmadığı sürece adamakıllı muhatap bulamıyorlar.

Konu sahibi hocam eğer para derdiniz yoksa, bol tuş ve büyük fare seviyorsanız yapıştırın gitsin. G502 serileri cidden farklı hissettiriyor :D En azından kendim için, yok hafifmiş yok 8K sensörü varmış cart curt cidden gereksiz pazarlama taktiği gibi geliyor. Farenin uzay mekiği gibi olmasından keyif alıyorsan güzel bir model.

Son düzenleme:
Gayet bilinen ve tanınan diyip gösterdiğin firma kutuyu açınca iade hakkını elinden alan bir firma. Forumda bir sürü konusunu görüyorum, insanlar THH'ye başvurmadığı sürece adamakıllı muhatap bulamıyorlar.
1772051076499.webp

ambalajı hiç açmaman lazım.

Konu sahibi hocam eğer para derdiniz yoksa, bol tuş ve büyük fare seviyorsanız yapıştırın gitsin. G502 serileri cidden farklı hissettiriyor :D
ya mouse konusunda bi bilgim yok pek ağır fps oyuncusu değilim rekabetçi oynamam bile pek daha çok hikaye ama almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanmak kullanırken zevk almak istiyorum ve tabi göze de hitap etsini istiyorum

Alıntıyı görüntüle
ambalajı hiç açmaman lazım.
teşekkürler markayı bilmiyorum bende

Konu sahibi hocam eğer para derdiniz yoksa, bol tuş ve büyük fare seviyorsanız yapıştırın gitsin. G502 serileri cidden farklı hissettiriyor :D En azından kendim için, yok hafifmiş yok 8K sensörü varmış cart curt cidden gereksiz pazarlama taktiği gibi geliyor. Farenin uzay mekiği gibi olmasından keyif alıyorsan güzel bir model.
sensör malzeme kalitesi vs g502x plusta nasıl bi bilginiz var mı iyi midir?

ya mouse konusunda bi bilgim yok pek ağır fps oyuncusu değilim rekabetçi oynamam bile pek daha çok hikaye ama almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanmak kullanırken zevk almak istiyorum ve tabi göze de hitap etsini istiyorum
Valla benim forumun genel kitlesinin önerdiği tarzdaki yeni yeni duyduğum markaların modellerinden pek haberim yok dürüst olmak gerekirse. Ben de senin gibi düz kafada Razer ya da Logitech arasında dönüp duruyorum. G102'den G703 dahil tüm modelleri elden geçirdim ve cidden en favorim G502 oldu. Ben güzel bir fare olduğunu düşünüyorum. Belki daha uyguna daha güzel vardır ama ben olsam alır geçerdim galiba.

Arkadaşların dediği maalesef doğru bu konularda değişik bir firma fakat attığım ürünler G502x Plus'a göre çok iyi, kafana göre. Bende çok kez alışveriş yaptım.

sensör malzeme kalitesi vs g502x plusta nasıl bi bilginiz var mı iyi midir?
Sensörünün diğer marka modellere göre hertzi düşük ama senin benim gibi insanlar farkına pek varamıyor. Zaten yüksek hertz olunca şarjı da hızlı tükeniyor. Haricinde sensörü gayet güzel, malzeme kalitesi olarak da dediğim gibi elinde uzay mekiği tutuyorsun gibi hissettiriyor. Yine de arkadaşların yapacağı diğer önerilere açık olmak iyi olur. 7.000 cidden çok para :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,445
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri