6000 7000 civarına kadar çıkabilirim almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanıyorum hepÇöp ve abartı, maksimum bütçen nedir?
RGB bu bütçelerde var ama çoğu kötü, sade farelere yönelin hocam.6000 7000 civarına kadar çıkabilirim almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanıyorum hep
markaları bilmiyorum ama bunlardan birini alıp yıllarca kullanabilirmiyim sorun yaşarmıyım. ben daha çok razer ve logitech biliyorum özellikle logitech kullandım daha önce yıllarca banamısın demedi tabi oyuncu mouse değildi.RGB bu bütçelerde var ama çoğu kötü, sade farelere yönelin hocam.
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
ATK Blazing Sky Duckbill Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WLmouse Beast X Max Magnezyum Wireless Mouse
bir sorun yaşarsam muhattabım var mı garantileri var mı biliyormusunuz yada dediğim markalardan iyi yıllarca kullanılacak bir model önerir misiniz?RGB bu bütçelerde var ama çoğu kötü, sade farelere yönelin hocam.
![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
![]()
ATK Blazing Sky Duckbill Wireless Mouse
![]()
WLmouse Beast X Max Magnezyum Wireless Mouse
Hiç bir fareye yıllarca kullanırsın diyemem ama düzgün kullanırsanız evet yıllarca kullanırsınız. Attıklarım gayet kalite mouselar.markaları bilmiyorum ama bunlardan birini alıp yıllarca kullanabilirmiyim sorun yaşarmıyım. ben daha çok razer ve logitech biliyorum özellikle logitech kullandım daha önce yıllarca banamısın demedi tabi oyuncu mouse değildi.
Hocam 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz 2 sene garanti kapsamındadır deniyor ayrıca, firmada gayet bilinen ve tanınan bir firma.bir sorun yaşarsam muhattabım var mı garantileri var mı biliyormusunuz yada dediğim markalardan iyi yıllarca kullanılacak bir model önerir misiniz?
hocam peki bu 3 mouse güzel beğendim renkleri falan baya iyi bunların arasında daha kaliteli diyebileceğin var mı sensör olsun malzeme olsunHiç bir fareye yıllarca kullanırsın diyemem ama düzgün kullanırsanız evet yıllarca kullanırsınız. Attıklarım gayet kalite mouselar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz 2 sene garanti kapsamındadır deniyor ayrıca, firmada gayet bilinen ve tanınan bir firma.
Gayet bilinen ve tanınan diyip gösterdiğin firma kutuyu açınca iade hakkını elinden alan bir firma. Forumda bir sürü konusunu görüyorum, insanlar THH'ye başvurmadığı sürece adamakıllı muhatap bulamıyorlar.Hocam 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz 2 sene garanti kapsamındadır deniyor ayrıca, firmada gayet bilinen ve tanınan bir firma.
Gayet bilinen ve tanınan diyip gösterdiğin firma kutuyu açınca iade hakkını elinden alan bir firma. Forumda bir sürü konusunu görüyorum, insanlar THH'ye başvurmadığı sürece adamakıllı muhatap bulamıyorlar.
ya mouse konusunda bi bilgim yok pek ağır fps oyuncusu değilim rekabetçi oynamam bile pek daha çok hikaye ama almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanmak kullanırken zevk almak istiyorum ve tabi göze de hitap etsini istiyorumGayet bilinen ve tanınan diyip gösterdiğin firma kutuyu açınca iade hakkını elinden alan bir firma. Forumda bir sürü konusunu görüyorum, insanlar THH'ye başvurmadığı sürece adamakıllı muhatap bulamıyorlar.
Konu sahibi hocam eğer para derdiniz yoksa, bol tuş ve büyük fare seviyorsanız yapıştırın gitsin. G502 serileri cidden farklı hissettiriyor![]()
teşekkürler markayı bilmiyorum bendeAlıntıyı görüntüle
ambalajı hiç açmaman lazım.
sensör malzeme kalitesi vs g502x plusta nasıl bi bilginiz var mı iyi midir?Gayet bilinen ve tanınan diyip gösterdiğin firma kutuyu açınca iade hakkını elinden alan bir firma. Forumda bir sürü konusunu görüyorum, insanlar THH'ye başvurmadığı sürece adamakıllı muhatap bulamıyorlar.
Konu sahibi hocam eğer para derdiniz yoksa, bol tuş ve büyük fare seviyorsanız yapıştırın gitsin. G502 serileri cidden farklı hissettiriyorEn azından kendim için, yok hafifmiş yok 8K sensörü varmış cart curt cidden gereksiz pazarlama taktiği gibi geliyor. Farenin uzay mekiği gibi olmasından keyif alıyorsan güzel bir model.
Valla benim forumun genel kitlesinin önerdiği tarzdaki yeni yeni duyduğum markaların modellerinden pek haberim yok dürüst olmak gerekirse. Ben de senin gibi düz kafada Razer ya da Logitech arasında dönüp duruyorum. G102'den G703 dahil tüm modelleri elden geçirdim ve cidden en favorim G502 oldu. Ben güzel bir fare olduğunu düşünüyorum. Belki daha uyguna daha güzel vardır ama ben olsam alır geçerdim galiba.ya mouse konusunda bi bilgim yok pek ağır fps oyuncusu değilim rekabetçi oynamam bile pek daha çok hikaye ama almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanmak kullanırken zevk almak istiyorum ve tabi göze de hitap etsini istiyorum
Arkadaşların dediği maalesef doğru bu konularda değişik bir firma fakat attığım ürünler G502x Plus'a göre çok iyi, kafana göre. Bende çok kez alışveriş yaptım.ya mouse konusunda bi bilgim yok pek ağır fps oyuncusu değilim rekabetçi oynamam bile pek daha çok hikaye ama almışken iyi bişey alıp yıllarca kullanmak kullanırken zevk almak istiyorum ve tabi göze de hitap etsini istiyorum
Sensörünün diğer marka modellere göre hertzi düşük ama senin benim gibi insanlar farkına pek varamıyor. Zaten yüksek hertz olunca şarjı da hızlı tükeniyor. Haricinde sensörü gayet güzel, malzeme kalitesi olarak da dediğim gibi elinde uzay mekiği tutuyorsun gibi hissettiriyor. Yine de arkadaşların yapacağı diğer önerilere açık olmak iyi olur. 7.000 cidden çok parasensör malzeme kalitesi vs g502x plusta nasıl bi bilginiz var mı iyi midir?